Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Καμπούλ» λόγω ξεροτήγανων

❱❱ Εκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στην Ιεράπετρα, την ώρα που γυναίκες έψηναν το κρητικόγλυκό για βαφτίσια.Αγιο είχαν έξι γυναίκες από το Λασίθι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν έγινε έκρηξη φιάλης υγραερίου σε μια μονοκατοικία στην Ιεράπετρα όπου έψηναν ξεροτήγανα, ένα παραδοσιακό κρητικό γλυκό το οποίο σερβίρεται σε γάμους και βαφτίσεις!

Ολα έγιναν τη στιγμή που οι γυναίκες βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού, όπου υπήρχε μια πρόχειρη μικρή κουζίνα, στην οποία οι μισές ζύμωναν και οι άλλες μισές τηγάνιζαν τα ξεροτήγανα για να τα πάνε σε βάφτιση.

Το ευτύχημα είναι ότι, την ώρα που έσκασε η φιάλη, οι έξι συντοπίτισσες είχαν απομακρυνθεί τουλάχιστον 30 μέτρα από το κουζινάκι για να φάνε το μεσημεριανό τους! Ομως, λίγα λεπτά πριν από την ισχυρή έκρηξη, μία από τις γυναίκες άκουσε έναν θόρυβο να έρχεται από την πρόχειρη κουζίνα που είχε στηθεί και βγήκε στην αυλή για να δει αν συμβαίνει κάτι. Τότε μύρισε καμένο και αντιλήφθηκε ότι πράγματι κάτι καιγόταν μέσα στο κουζινάκι. Ετσι, πήρε ένα λάστιχο ποτίσματος για να σβήσει τη φωτιά, αν υπήρχε.

Βομβαρδισμένο τοπίο

Για καλή της τύχη, την πρόλαβε η αδελφή της, που της συνέστησε να απομακρυνθεί από εκεί για να μη γίνει έκρηξη από τις φιάλες που υπήρχαν στην κουζινούλα και τραυματιστεί! Πράγματι, σύμφωνα με το neakriti.gr, λίγο αφότου απομακρύνθηκε, ακολούθησε έκρηξη, με τον κρότο να σηκώνει τη γειτονιά στο πόδι και αμέσως μετά να ξεσπά πυρκαγιά.

Το σημείο έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας. Στο σημείο έφτασαν γρήγορα πέντε οχήματα με δώδεκα άντρες και επικεφαλής τον επιπυραγό Μανόλη Ροβιθάκη, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά ύστερα από επιχείρηση που κράτησε γύρω στη μία ώρα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις υλικές ζημιές και αποκλείοντας το ενδεχόμενο να χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Στο σπίτι έφτασαν και άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος για να αποκλείσουν τον χώρο ώσπου να σβηστεί η φωτιά, καθώς απειλούσε και τα διπλανά σπίτια.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...