Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Δολοφονία (;) πίσω από την εξαφάνιση του Λαέρτη

❱❱ Το ενδεχόμενο δολοφονίας ερευνούν πλέον οι Αρχές για τον 36χρονο Λαέρτη, που είναι άφαντος από τις 9 ΑπριλίουΔιαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 36χρονου Λαέρτη Μπεγιάι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς τα μεσάνυχτα της 9ης Απριλίου στο ρέμα του Ποδονίφτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις Αρχές να διερευνούν πλέον το ενδεχόμενο δολοφονίας του.

Την ώρα που η οικογένειά του καρδιοχτυπά περιμένοντας με αγωνία κάποιο νέο, ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά τον Λαέρτη εξηγεί, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη, ότι οι δρόμοι τους χώρισαν τη μοιραία νύχτα, όταν αναχώρησαν από το συνεργείο του, όπου ο 36χρονος είχε πάει το μηχανάκι του για επισκευή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο άνδρας, ο Λαέρτης είχε πάνω του χρήματα, καθώς είχε μόλις πληρωθεί. «Mου είπε ότι στο μεταξύ πληρώθηκε από τη δουλειά του σαν ντελιβεράς, δεν γνωρίζω το ποσό, αλλά είχε πάνω του χρήματα όταν εξαφανίστηκε» αναφέρει ο μάρτυρας και εξηγεί πως ο φίλος του πήρε τον δρόμο για το γεφυράκι του Ποδονίφτη που, αν και επικίνδυνος, ήταν ο συντομότερος για να φτάσει στο σπίτι του.

«Αυτή ξέρει»

Την ίδια ώρα, οι φίλοι του Λαέρτη αλλά και συγγενικά του πρόσωπα «δείχνουν» προς την κατεύθυνση της συντρόφου του, που, όπως λένε, «ξέρει πολλά». Ιδιαίτερη εντύπωση, όπως υποστηρίζουν, τους έκανε η αντίδραση της νεαρής κοπέλας όταν απευθύνθηκαν σε εκείνη, λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνισή του, για να τη ρωτήσουν εάν είχε νέα του. «Η κοπέλα του κάτι ξέρει, είμαι σίγουρος… Οταν εξαφανίστηκε, πήγαμε οι φίλοι του να τη βρούμε. Μας φάνηκε ότι αντέδρασε πολύ περίεργα. Αντί να βοηθήσει, άρχισε να μας λέει ”τι κάνετε εσείς εδώ; Τι θέλετε από μένα;”» είπε φίλος του. «Ελεγε ότι φοβόταν. Τι φοβόταν; Πιστεύω πως ο Λαέρτης άλλαξε, όταν η γυναίκα αυτή μπήκε στη ζωή του» συνέχισε, ενώ υποστήριξε ότι ο πρώην σύντροφος της κοπέλας ήταν ένας άνθρωπος με παραβατική συμπεριφορά.

«Η αδελφή του Λαέρτη είπε πως εγώ κρατάω το ”κλειδί” της εξαφάνισής του. Καταλαβαίνω τον πόνο της κοπέλας, όπως και όλων μας, αλλά ας καταλάβει σε τι κίνδυνο μπορεί να μπει κάποιος που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ο τρόπος που το έθεσε, προσωπικά, με πανικόβαλε» είπε, απαντώντας σε όσα ακούγονται σε βάρος της η φίλη του αγνοούμενου νέου.

Την ώρα που πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του 36χρονου, οι γονείς του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό για το παιδί τους να μιλήσει. «Εχουμε τρελαθεί από την αγωνία μας… Δεν ξέρω τι να κάνω, πού να ψάξω… Να πάρω τα βουνά για να βρω το παιδί μου;» λέει η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του και συγγενικά πρόσωπα «οργώνουν» το ρέμα του Ποδονίφτη, αναζητώντας ίχνη του Λαέρτη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...