Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε στραγγαλισμένη

❱❱ Η 29χρονη ήξερε τον δολοφόνο της, ο οποίος φεύγοντας κλείδωσε την πόρταΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Το στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 29χρονης μητέρας δύο παιδιών από τη Γεωργία, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Καλλιθέας, έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» η Ασφάλεια, προκειμένου να λύσει τον γρίφο της υπόθεσης και να «ξεσκεπάσει» τον δράστη του εγκλήματος.

Ο δολοφόνος έπνιξε την άτυχη 29χρονη, περνώντας στον λαιμό της μια γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε μέσα στο υπνοδωμάτιό της, κάτω από το κρεβάτι!

Ηδη έχουν εξεταστεί στενά συγγενικά της πρόσωπα, ο πατέρας της, η θεία της, αλλά και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος έτρεξε στο σημείο αμέσως μόλις έμαθε τι ακριβώς είχε συμβεί. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην άντρας της 29χρονης φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για το έγκλημα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην εργασία του και στη συνέχεια στο σπίτι του, όπου κρατούσε το μεγαλύτερο παιδί του, όπως είχε συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς τους γείτονες της άτυχης Γεωργιανής, στην οδό Σκοπευτηρίου. Οι ένοικοι στην πολυκατοικία έγιναν την περασμένη Παρασκευή μάρτυρες ενός άγριου καβγά που είχε η ίδια με έναν άγνωστο άντρα, μέσα στο διαμέρισμά της.

Μάλιστα, οι μάρτυρες κατέθεσαν πως ακούγονταν ουρλιαχτά και βρισιές από την 29χρονη αλλά και μια δυνατή ανδρική φωνή. Επίσης, ανέφεραν στους έμπειρους αστυνομικούς πως άκουγαν συνεχώς σπασίματα, σαν από πιάτα και ποτήρια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την περασμένη Παρασκευή ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης 29χρονης είχε πάει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, προκειμένου να πάρει το ένα από τα δύο παιδιά τους για το Σαββατοκύριακο. Το μικρότερο θα το κρατούσε ο παππούς, επίσης για το Σαββατοκύριακο, καθώς η 29χρονη έπρεπε να πάει σε κάποια σπίτια που καθάριζε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Εκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν…

Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, συγγενείς της 29χρονης (και κυρίως η θεία της, με την οποία είχε πιο στενή σχέση) προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.Την Δευτέρα, οι προσπάθειες επικοινωνίας συνεχίστηκαν, επίσης χωρίς αποτέλεσμα. Το μεσημέρι της Τρίτης, η θεία της Γεωργιανής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και δήλωσε την εξαφάνισή της. Στις 20.30 την ίδια ημέρα, παρουσία αστυνομικών, ένας κλειδαράς που κλήθηκε στο διαμέρισμα άνοιξε την πόρτα και τότε όλοι ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα…

Η 29χρονη κειτόταν νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της, φέροντας ίχνη στραγγαλισμού στον λαιμό. Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν είχε παραβιαστεί η πόρτα. 

Μάλιστα, ο δράστης, αμέσως μετά τη δολοφονία, έφυγε από το διαμέρισμα κλειδώνοντας και την πόρτα (!) είτε με δικά του κλειδιά είτε με τα κλειδιά της άτυχης 29χρονης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε το ίδιο το θύμα στον δράστη του εγκλήματος, καθώς φαίνεται πως η 29χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...