Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Άγριο ξύλο και βασανιστήρια!

❱❱ Σοκαριστικά στοιχεία για τη ζωή-κόλαση της 29χρονης Γεωργιανής που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της στην ΚαλλιθέαΣυγκλονίζουν τα νέα σοκαριστικά στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 29χρονης από τη Γεωργία, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη. Από φωτογραφίες που η ίδια φέρεται ότι είχε στείλει στη δίδυμη αδελφή της στη Γεωργία μέσω messenger, φαίνεται ότι ζούσε ένα απίστευτο μαρτύριο, με ξυλοδαρμούς, απειλές και βασανιστήρια.

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, η 29χρονη μητέρα δύο παιδιών κακοποιούνταν συστηματικά από έναν άνδρα, πολύ κοντινό της πρόσωπο, ωστόσο δεν σκέφτηκε ποτέ να καταγγείλει τα βασανιστήρια που περνούσε, επειδή φοβόταν. Θεωρείται πολύ πιθανό αυτός ο άνδρας να είναι αυτός με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η άτυχη γυναίκα -είχε χωρίσει από τον άνδρα της και πατέρα των δύο παιδιών της-, ωστόσο προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η θεία της 29χρονης πανέμορφης γυναίκας από τη Γεωργία (ήταν αυτή που ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές καθώς την αναζητούσε από την περασμένη Κυριακή) ανέφερε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως έχει στην κατοχή της φωτογραφίες όπου φαίνεται η άτυχη κοπέλα να έχει σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η 29χρονη τής είχε εκμυστηρευτεί ότι πολύ κοντινό της πρόσωπο τη χτυπούσε με απίστευτη αγριότητα, όμως εκείνη δεν είχε κάνει καταγγελία στις Αρχές.

«Αν το είχε καταγγείλει, ίσως σήμερα να ήταν ζωντανή. Ηταν πολύ ήσυχο κορίτσι και πολύ εργατικό. Χάθηκε και μαζί χάθηκαν όλα της τα όνειρα» τόνισε χαρακτηριστικά η θεία της. Την ίδια στιγμή η μητέρα του πρώην συζύγου της Γεωργιανής, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές, δήλωσε πως ο γιος της ήταν σε διάσταση με την 29χρονη, ωστόσο οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές, για χάρη των δύο παιδιών τους.

Νέα κατάθεση

Οπως είναι φυσικό, οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζουν να κινούνται στο στενό περιβάλλον της 29χρονης. Χθες το πρωί ο εν διαστάσει σύζυγος της Γεωργιανής έδωσε νέα πολύωρη κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί το κατώφλι της Ασφάλειας πέρασε κι ένας φίλος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος επίσης έδωσε πολύωρη κατάθεση. Τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περνούν από το μικροσκόπιο το παρελθόν της άτυχης γυναίκας αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν τον χωρισμό τους να είναι ιδιαίτερα επεισοδιακός, ίσως γιατί στη ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει άλλο πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο είναι που κατέθεσε για αρκετές ώρες στις Αρχές χθες το πρωί.

Το ερώτημα όμως στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιος ήταν ο άντρας με τον οποίο είχε η άτυχη γυναίκα αυτόν τον άγριο καβγά την περασμένη Παρασκευή, τον οποίο άκουσε όλη η γειτονιά στην Καλλιθέα. Ισως αυτός ο άγριος καβγάς να ήταν η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η 29χρονη στραγγαλίστηκε με μια λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...