Αγωνία δίχως τέλος στον Πηνειό

❱❱ Στις όχθες του Πηνειού στρέφονται οι έρευνες για την 59χρονη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν…… πριν από περίπου δύο μήνες κατά την επίσκεψή της στη Λάρισα, όπου είχε μεταβεί για να φροντίσει την ηλικιωμένη μητέρα της.

Σύμφωνα με μάρτυρα «κλειδί» που υποστηρίζει πως είδε την 59χρονη μητέρα το επίμαχο απόγευμα που εξαφανίστηκε, η γυναίκα κατευθυνόταν παράλληλα με το ποτάμι, προχωρώντας με βήμα γοργό σε έναν σκοτεινό παράδρομο. Οπως ανέφερε η μάρτυρας, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη, καθώς έφευγε από το εκκλησάκι του Αγίου Αχιλλείου, όπου είχε κάνει στάση για να ανάψει ένα κεράκι, είδε μια γυναίκα να προχωρά στην αντίθετη κατεύθυνση.

Μάλιστα, παρατήρησε πως φορούσε ένα καφέ μπουφάν, σκούρο παντελόνι, ήταν μετρίου αναστήματος και κανονικού βάρους, ενώ είχε τα χέρια της κρυμμένα στις τσέπες και δεν κρατούσε τσάντα. Αυτό που της προξένησε εντύπωση ήταν πως η γυναίκα με την οποία διασταυρώθηκε κατευθυνόταν προς μια περιοχή με κακό φωτισμό, γεγονός που την έκανε να αναρωτηθεί πώς γίνεται να μη φοβάται μέσα στα σκοτάδια, καθώς είχε ήδη νυχτώσει.

Την αναγνώρισε

Η μάρτυρας, η οποία έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές, αναγνώρισε πως η γυναίκα που είδε το μοιραίο απόγευμα ήταν η αγνοούμενη 59χρονη από τις φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πάντως, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι που ξέρουν καλά την περιοχή, εάν η γυναίκα είχε πέσει στο ποτάμι, τότε σίγουρα θα είχε βρεθεί, ενώ οι συγγενείς της εκφράζουν φόβους για το τι μπορεί να συνέβη κατά τη διαδρομή στις όχθες του Πηνειού.

Η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, η οποία διέμενε μόνιμα στη Λαμία, τις επίμαχες ημέρες είχε μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να βοηθήσει την κατάκοιτη μητέρα της, η οποία επρόκειτο να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς η ίδια φέρεται ότι είχε κανονίσει να συναντήσει τον αδελφό και τη νύφη της για να φάνε μαζί, κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.