Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

To νέο e-mail του «Ορέστη» «κρύβει» κι άλλα πτώματα

❱❱ Οι Αρχές της Κύπρου ετοιμάζουν έρευνες σε ακόμη τέσσερις περιοχές για εντοπισμό πιθανών θυμάτων του serial killer λοχαγούΜεγάλες ανατροπές και απρόβλεπτο φινάλε επιφυλάσσει το θρίλερ με τον serial killer λοχαγό Νίκο Μεταξά, που «θέρισε» επτά αθώες ψυχές στην Κύπρο. Oπως ανακοινώθηκε στο δικαστήριο, οι Aρχές έχουν εντοπίσει ακόμη ένα e-mail, εκτός από εκείνο που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος για να συνδέεται με το προφίλ «Ορέστης»!

Ως τώρα, οι αστυνομικοί είχαν λόγους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, καθώς από την έρευνα των προφίλ 32 γυναικών με τις οποίες συνομιλούσε ο σατανικός στρατιωτικός στο facebook και στην εφαρμογή γνωριμιών Badoo δεν προέκυψε πως αγνοείται κάποια εξ αυτών. Ωστόσο, η νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανακαλύφθηκε φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα, καθώς δεν αποκλείεται ο 35χρονος ίλαρχος να επικοινωνούσε και με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο! Ο μεγαλύτερος φόβος όλων είναι το νέο e-mail να «κρύβει» και άλλα πτώματα, ύστερα από εκείνα που έχουν εντοπιστεί ή βρίσκονται ακόμη στον πάτο της Κόκκινης Λίμνης και της λίμνης Μεμί.

Σύμφωνα με το sigmalive, εκτός από το ηλεκτρονικό «αποτύπωμα» του serial killer λοχαγού, στο μικροσκόπιο των Αρχών θα μπουν τέσσερις νέες τοποθεσίες στην επαρχία Λευκωσίας, οι οποίες εκτιμάται ότι θα δώσουν νέα τεκμήρια. Την ίδια ώρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση της σορού που είχε βρεθεί στη δεύτερη βαλίτσα, αλλά και από τα διατάγματα άρσης της ιδιωτικής επικοινωνίας. Κι αυτό γιατί, από τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν, θα ανοίξει ένας νέος κύκλος λήψης καταθέσεων, όπως επεσήμανε ο υπεύθυνος υπαστυνόμος της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού. Λίγη ώρα αργότερα, άκουσε ανέκφραστος την απόφαση του δικαστηρίου, που παρεξέτεινε την κράτησή του για άλλες οκτώ ημέρες. Νωρίτερα, η δικαστής είχε ρωτήσει τον 35χρονο αν θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, λαμβάνοντας τη μονολεκτική απάντηση «όχι».

Στην ερώτηση αν αντιλαμβάνεται τη διαδικασία, ο καθ’ ομολογίαν serial killer απάντησε λακωνικά «μάλιστα, εντιμοτάτη». Αυτό ήταν το έκτο κατά σειρά διάταγμα προσωποκράτησης που ενέκρινε το δικαστήριο σε βάρος του 35χρονου. Με τη λήξη του, θα έχει συμπληρώσει 48 ημέρες στα κρατητήρια.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο κατά συρροήν δολοφόνος ζήτησε να συναντήσει συγκεκριμένο ιερέα για να εξομολογηθεί! Σύμφωνα με το 24h, η συνάντηση έγινε στον αστυνομικό σταθμό όπου κρατείται ο 35χρονος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εξομολόγηση έγινε παρουσία αστυνομικών για λόγους ασφαλείας, ενώ ο λοχαγός ανέφερε όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και ζήτησε… άφεση αμαρτιών!

Μαρία Μεϊμάρη

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...