Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Πάτησε με Ι.Χ. το μωρό της

❱❱ Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα, σκότωσε το αγοράκι της προσπαθώντας να ξεπαρκάρειΤραγικό παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα για την άτυχη μητέρα (και στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας) και το μόλις 20 μηνών αγοράκι της, που βρήκε χθες φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της στη Λάρισα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η καθημερινότητα της οικογένειας ανατράπηκε για πάντα, όταν μια απλή κίνηση οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα που θα στοιχειώνει εφ’ όρου ζωής την πολύτεκνη μητέρα.

Η 31χρονη αρχισμηνίας, η οποία διέμενε με την οικογένειά της στα οικήματα στέγασης που βρίσκονται στον χώρο διασποράς της 110 Πτέρυγας Μάχης, βγήκε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητό της, όπως έκανε άλλωστε κάθε πρωί. Μόνο που αυτή τη φορά δεν αντιλήφθηκε πως την ακολουθούσε κατά πόδας το μόλις 20 μηνών αγοράκι της, που εδώ και λίγους μήνες είχε ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Βήματα που αποδείχθηκαν μοιραία όταν η μητέρα του μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της έβαλε όπισθεν προκειμένου να ξεπαρκάρει. Το άτυχο αγοράκι, που την επίμαχη ώρα βρέθηκε ακριβώς πίσω από το όχημα που αναχωρούσε, παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η άτυχη οδηγός, συνειδητοποιώντας ότι κάτι είχε συμβεί, βγήκε έντρομη από το αυτοκίνητο για να έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη μιας μάνας. Παρά το σοκ που υπέστη, η μητέρα μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όμως κάθε ελπίδα είχε χαθεί.

Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς η μοιραία μανούβρα που έκανε εν αγνοία της η μητέρα φέρεται ότι το τραυμάτισε θανάσιμα. Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι πληροφορίες ότι λίγο καιρό πριν ακόμη ένα παιδάκι της οικογένειας διέφυγε της προσοχής των γονέων και τραυματίστηκε πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού τους! Τότε το παιδί μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερό, καθώς η πτώση ανακόπηκε, με αποτέλεσμα απλά να τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, «τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...