Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Δεμένη χειροπόδαρα στη βαλίτσα «φέρετρο»

❱❱ Μέχρι και ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας σοκαρίστηκε στη θέα του πτώματος που ήταν τοποθετημένο μέσα στην τρίτη βαλίτσα «φέρετρο»Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 38χρονης Mary Rose Tiburcio συνεχίζουν να σοκάρουν τα μακάβρια ευρήματα από τη δράση του serial killer λοχαγού Νίκου Μεταξά.

Χθες, έπειτα από αρκετές βδομάδες ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη, ανασύρθηκε και η τρίτη βαλίτσα της φρίκης, που σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου στρατιωτικού περιέχει το σώμα της Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταξιδιωτική βαλίτσα που έμελλε να γίνει το φέρετρο της αδικοχαμένης 29χρονης εντοπίστηκε στη δυτική μεριά της λίμνης, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες που είχαν βρεθεί στην ανατολική.

Πλάκες πεζοδρομίου

Μέσα σε αυτήν, εκτός από το σώμα της άτυχης γυναίκας, βρέθηκαν πλάκες πεζοδρομίου, τις οποίες πιθανότατα είχε βάλει ο σατανικός λοχαγός, ώστε η βαλίτσα να βουλιάξει πιο εύκολα και να παραμείνει βυθισμένη στον πάτο της λίμνης.

Οταν η βαλίτσα μεταφέρθηκε στις όχθες της λίμνης και ανοίχτηκε από τους αστυνομικούς και τους ιατροδικαστές, όσοι ήταν μπροστά ήρθαν αντιμέτωποι με μια φρικιαστική εικόνα, καθώς μέσα υπήρχε μια άμορφη μάζα από σάρκες και οστά σε προχωρημένη σήψη. Ενδεικτικό είναι ότι ακόμα και ο αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου, που τόσες και τόσες φρικαλεότητες έχουν δει τα μάτια του, έπαθε σοκ στη θέα του πτώματος της άτυχης γυναίκας, δεμένης χειροπόδαρα με σκοινί. Ο ίδιος μάλιστα, σχολιάζοντας όσα αντίκρισε, μίλησε για θηριωδία και ανέφερε πως δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 42 χρόνια που υπηρετεί στην Αστυνομία! 

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, μετά τον εντοπισμό της βαλίτσας ειδοποιήθηκε η μητέρα της 29χρονης Φιλιππινέζας, η οποία ζει στην Κύπρο, προκειμένου να πάει στο νεκροτομείο και να αρχίσει η επώδυνη διαδικασία της αναγνώρισης. Αν και όλα δείχνουν ότι το πτώμα που ανασύρθηκε χθες από τον υγρό τάφο της λίμνης, όπου ξεφορτωνόταν τα αθώα θύματά του ο αδίστακτος ίλαρχος, ανήκει στη Maricar, ασφαλή συμπεράσματα αναμένεται να βγουν μόνο όταν γίνει η ταυτοποίηση της σορού με τη μέθοδο του DNA.

Ερευνες για την 6χρονη

Να σημειωθεί ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες με τα πτώματα της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia από τη Ρουμανία, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Πλέον η προσοχή των κυπριακών Αρχών στρέφεται στη λίμνη Μεμί, στο φράγμα Ξυλιάτου, όπου σύμφωνα με την κυνική ομολογία του 35χρονου κατά συρροήν δολοφόνου, έριξε το κορμάκι της 6χρονης κόρης της Mary Rose, Sierra. Οι έρευνες, σύμφωνα με το sigmalive, θα επικεντρωθούν τις επόμενες μέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η λήψη καταθέσεων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ο φάκελος της υπόθεσης και να καταχωριστεί στο δικαστήριο. Παράλληλα, οι ανακριτές της υπόθεσης «ξεψαχνίζουν» τις ηλεκτρονικές επαφές του 35χρονου ρίχνοντας μεγάλο βάρος σε ένα νέο e-mail που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο αδίστακτος λοχαγός, εκτός από εκείνο που είχε για να συνδέεται με το προφίλ «Ορέστης»! Την ίδια ώρα νεότερες πληροφορίες θέλουν τον 35χρονο να συνομιλούσε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών Badoo με άλλες τρεις γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν δηλωθεί ως εξαφανισμένες.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ο 35χρονος serial killer αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου την Πέμπτη στο δικαστήριο, προκειμένου να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για ακόμη οκτώ ημέρες.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...