Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

«Εφαγε» 9 μαχαιριές για να σώσει τον 14χρονο φίλο του

❱❱ Ο 19χρονος, που έχασε πριν από έναν χρόνο τον πατέρα του, θα έδινε εξετάσεις για την ΙατρικήΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μια ανάσα από τον θάνατο βρέθηκε ο 19χρονος Αλέξης, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο άγνωστους νταήδες, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν εννέα φορές στην κοιλιά και στον θώρακα, τα ξημερώματα του Σαββάτου! Μία από τις μαχαιριές τον τραυμάτισε λίγα χιλιοστά δίπλα από την καρδιά, ενώ μια δεύτερη τρύπησε τον πνεύμονα, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει θανάσιμη βλάβη.

Ο 19χρονος, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, έχασε πριν από έναν χρόνο τον πατέρα του και μεγαλώνει με τη μητέρα του. Μάλιστα, είναι πραγματικός μαχητής της ζωής και άριστος μαθητής. Φέτος θα έδινε για δεύτερη φορά πανελλαδικές εξετάσεις, με στόχο να περάσει στην Ιατρική. Ο εφιαλτικός τραυματισμός τού στέρησε προσωρινά την ευκαιρία, αλλά πλέον νοσηλεύεται ευδιάθετος και σε καλή κατάσταση, και, όπως δήλωσε ο θεράπων ιατρός του, τον Σεπτέμβριο θα είναι σε θέση να δώσει επαναληπτικές εξετάσεις.

Η ζωή του ήρωα νεαρού κινδύνευσε όταν μπήκε «μπροστά» προκειμένου να προστατεύσει έναν ανήλικο φίλο του από δύο νταήδες. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν ο 19χρονος μαζί με δύο κορίτσια και έναν 14χρονο επέστρεφαν σπίτι από διασκέδαση. Στο πεζοδρόμιο της οδού Ματζαγριωτάκη πέρασαν από δίπλα τους δύο άγνωστοι νεαροί και ο ώμος του 14χρονου ακούμπησε στον ώμο του ενός, που του ζήτησε τον λόγο, ενώ άρχισε και να τον σπρώχνει.

Τότε, παρενέβη ο 19χρονος, με αποτέλεσμα ο «νταής» να τον μαχαιρώσει εν ψυχρώ! Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στον Ευαγγελισμό και στη συνέχεια στην καρδιοχειρουργική μονάδα του Ιπποκρατείου, όπου οι γιατροί τον χειρούργησαν αμέσως, σώζοντάς του τη ζωή, καθώς κινδύνευε αν δεν έμπαινε κατευθείαν στο χειρουργείο.
Ο 19χρονος Αλέξης είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αετό Καλλιθέας, με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τα τρία παιδιά που ήταν μαζί με τον 19χρονο και περιέγραψαν τους δύο δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαρακτηριστικά τους προσομοιάζουν με αυτά των δραστών άλλων δύο περιστατικών που προηγήθηκαν του τραυματισμού του 19χρονου, σε διπλανό παρκάκι. Στο πρώτο από αυτά οι «νταήδες» ζήτησαν τον λόγο από άλλους δύο νεαρούς, διότι τους… στραβοκοίταζαν. Ευτυχώς, οι δύο νέοι είχαν μαζί τους έναν σκύλο ράτσας πίτμπουλ, που όρμησε στους δύο προκλητικούς νεαρούς, κι έτσι γλίτωσαν την επίθεση!

Το δεύτερο περιστατικό είχε γίνει λίγη ώρα μετά, με στόχο δύο 17χρονους μαθητές, που επίσης… στραβοκοίταξαν τους δύο ψευτοπαλικαράδες. Ευτυχώς, οι δύο ανήλικοι το έβαλαν στα πόδια και απέφυγαν την επικείμενη επίθεση από τους μαχαιροβγάλτες! Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εξασφαλίσει οπτικό υλικό από τις κάμερες καταστημάτων και πολυκατοικιών, και προσπαθούν μέσω αυτού να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών για να τους συλλάβουν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...