Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Οι Droulias Brothers με έσωσαν από την κατάθλιψη»

❱❱ H εξομολόγηση του μάνατζερ του ντουέτου Ανδρέα Τσαμπούκου για τα δύο αδέλφια που στάθηκαν στο πλευρό του όταν πάλευε με το «τέρας»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του ο μάνατζερ του ντουέτου που έχει… τρελάνει τις γυναίκες. «Οι Droulias Brothers με έσωσαν από την κατάθλιψη». Ο Ανδρέας Τσαμπούκος είναι τσαμπουκάς στη ζωή και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία και την επιτυχία των Droulias Brothers.

Μιλάει, λοιπόν, στην «Espresso» για το μουσικό δίδυμο, για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του μάνατζερ, αλλά και τη δυσκολότερη περίοδο της ζωή του, όταν του χτύπησαν την πόρτα η οικονομική ανέχεια και η κατάθλιψη. «Το 2006 χάσαμε τη μητέρα μου μέσα σε έξι μήνες από καρκίνο και συγχρόνως καταρρεύσαμε οικονομικά. Τρώγαμε ψωμί με λάδι και κάποιες φορές τίποτα, μέναμε νηστικοί. Ο χαμός της με διέλυσε. Επεσα σε βαριά κατάθλιψη, για δύο χρόνια ήμουν σε έναν καναπέ καρφωμένος. Με ξέχασαν όλοι, εκτός από δύο φίλους μου, που ήταν εκεί. Και ο πατέρας μου, που είναι ο ήρωάς μου, στάθηκε δίπλα μου για να με βοηθήσει με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού» μας εξομολογείται και συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες.

«Ηταν απίστευτο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι, να πιστεύω κάθε μέρα ότι θα πεθάνω και απλώς να περιμένω να συμβεί. Ηταν πολύ δύσκολο! Σκέφτηκα πολλές φορές να δώσω τέλος στη ζωή μου, αλλά ένα μαγικό χέρι μού έδωσε τη δύναμη. Κάποια στιγμή το 2008 είπα “από το να πεθάνω σε έναν καναπέ, ας πεθάνω έξω, προσπαθώντας να σηκωθώ”. Ανοιξα την πόρτα και βγήκα. Η καρδιά μου πήγε να σπάσει, αλλά πολέμησα με τους δαίμονές μου και στάθηκα στα πόδια μου. Και να σου πω ότι η “γέννηση” των Droulias Brothers, του project που λάτρεψα, έγινε η ζωή μου, μου έσωσε τη ζωή!» μας εξηγεί.

Στη συνέχεια μιλά για το συγκρότημα που πήρε πρόσφατα μετεγγραφή για την Panik Records: «Είμαστε πρώτα φίλοι και μετά συνεργάτες κι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας, πιστεύω… Οτι περνάμε καλά εμείς κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Οι Droulias Brothers είναι το ομορφότερο επαγγελματικό πράγμα που έχω κάνει. Ενα κομμάτι της καρδιάς μου θα ανήκει πάντα στον Κώστα και τον Ηλία, και επαγγελματικά και φιλικά. Σε μια εποχή που δεν πιστεύει κανείς σε τίποτα, παρά μόνο στο χρήμα, εμείς πιστέψαμε σε μια ιδέα. Τρεις φίλοι που πίστεψαν σε ένα όνειρο!» αναφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη του δουλειά μέχρι την τωρινή ο Ανδρέας άλλαξε πολλά πόστα. Εγινε κομμωτής, μετρ, υπεύθυνος σε μαγαζιά κ.ά. Ξεκινώντας ως μάνατζερ, όμως, δυσκολεύτηκε. «Βίωσα μόνο απαξίωση και χλευασμό του τύπου “τι ξέρει αυτός και τι ήρθε να σου πει τώρα;”. Με χλεύαζαν οι πάντες, ακόμη και φίλοι μου, ακόμη και ο επιχειρηματίας “φίλος” μου, που κάναμε τεράστια επιτυχία στο μαγαζί του. Δεν θα ξεχάσω ότι μου είπε: “Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά;” Ομως όλοι μα όλοι οι επιχειρηματίες με πήραν στα σοβαρά, με πίστεψαν και δεν έχασαν ποτέ. Και έπειτα από πολύ καιρό ήρθε η αναγνώριση» καταλήγει.

f1 176

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...