ΓΡΙΦΟΣ!

❱❱ Νέα στοιχεία για την καταγγελία ομαδικού βιασμού στη Λίνδο!

Συνεχίζονται οι έρευνες των λιμενικών στη Ρόδο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών που, σύμφωνα με την καταγγελία 39χρονης Αγγλίδας, το πρωί της Κυριακής τη βίασαν διαδοχικά μέσα σε βάρκα στη Λίνδο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία γύρω από την περίεργη υπόθεση, η τουρίστρια βρέθηκε από έναν υπεύθυνο ασφαλείας του beach party να περιφέρεται μεθυσμένη στην παραλία τυλιγμένη με μια πετσέτα.

Μάλιστα, φέρεται ότι του είπε πως της είχαν κλέψει την τσάντα με τα ρούχα και το πορτοφόλι της στην παραλία.

Με τη συνδρομή κι άλλων ατόμων η 39χρονη μετέβη αρχικά ενώπιον του αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ. Γενναδίου, όπου κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής, ενώ στη συνέχεια, επειδή το καταγγελθέν συμβάν έλαβε χώρα στην παραλία και άρα εμπίπτει στην αποκλειστική αρμοδιότητα των λιμενικών, μετέβη στον Λιμενικό Σταθμό Λίνδου προκειμένου να επαναλάβει την καταγγελία της.

Εκεί, ωστόσο, κατήγγειλε όχι μόνο την κλοπή της τσάντας, που βρέθηκε αργότερα ανέγγιχτη, αλλά και τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις άνδρες, που κατά την εκτίμησή της ενδέχεται να ήταν ισπανικής καταγωγής.

Πάντως, η ίδια ενώπιον των λιμενικών αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένη, γεγονός που έρχεται σε αντιδιαστολή με όσα φέρεται ότι έχει πει ο άνδρας που την εντόπισε στην παραλία να παραπατά.

Αλλωστε και οι περιγραφές των τεσσάρων ανδρών που έδωσε στην κατάθεσή της δεν ήταν επαρκείς ώστε να συμβάλουν στον εντοπισμό τους. Την ίδια ώρα, ούτε η βάρκα στην οποία η 39χρονη Αγγλίδα υποστήριξε ότι έλαβε χώρα ο ομαδικός βιασμός της έχει βρεθεί από τις Αρχές.

Περισσότερες απαντήσεις γύρω από την καταγγελία της αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη μετά τον καταγγελθέντα βιασμό, όπου θα διευκρινιστεί εάν όντως έγιναν όσα λέει ή συνέβησαν στη φαντασία της ή συμμετείχε με τη θέλησή της σε μια ομαδική σεξουαλική συνεύρεση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Άλλες δύο γυναίκες έχουν μηνύσει τον ανώμαλο γυναικολόγο της Ρόδου

Τελειωμό δεν έχουν οι μηνύσεις εις βάρος του σεξομανούς γυναικολόγου της...

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν «κάηκε» για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 €

Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα...

Πίσω από τη βόμβα στον ΣΕΒ ο «βοηθός» του Παλαιοκώστα!

Ιαχές θριάμβου πρέπει να έβγαλαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που «ξεψάχνιζαν»...

Ο Έλληνας Τζορτζ Γιανκόπουλος θα μας σώσει από τον κορονοϊό

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Ελληνα» λέει μια...

Δικαστής σχόλασε γάμο λόγω ανικανότητας στον… έρωτα

Τον γάμο θρησκευόμενου ζευγαριού ακύρωσε δικαστήριο του Καναδά λόγω της ανικανότητας...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ράβεται για τις χαρές του αδελφού της

«Μοδίστρες και κομμώτριες», που λέει και το τραγουδάκι, «θα 'ρθουν να...