Τα «τέρατα» της Λέρου!

❱❱ Στο σκαμνί θα καθίσουν οι γονείς  που βίαζαν και κακοποιούσαν τα τρία παιδιά τους

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της άγριας κακοποίησης δύο ανηλίκων, ηλικίας 14 και 10 ετών, και του 27χρονου αδελφού τους που πάσχει από νοητική υστέρηση από τους ίδιους τους γονείς τους, οι οποίοι δεν δίσταζαν να ασελγούν συστηματικά σε βάρος των σπλάχνων τους και να τα χτυπούν μέχρι λιποθυμίας!

Οι αποκαλύψεις που είχαν δει πριν από έναν χρόνο το φως της δημοσιότητας για τους γονείς-τέρατα της Λέρου είχαν προκαλέσει πανελλήνια κατακραυγή. Ο 52χρονος πατέρας, ο οποίος μάλιστα ήταν υπάλληλος στο ψυχιατρείο του νησιού, είχε ομολογήσει κυνικά ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «απολάμβανα αυτό που έκανα»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», τόσο ο ίδιος όσο και η 47χρονη σύζυγός του παραπέμπονται να δικαστούν για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 και τα 14 έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, το οποίο είναι καταπέλτης για το σατανικό ζευγάρι, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι από τις αρχές Ιανουαρίου του 2015 έως τα τέλη Μαΐου του 2018 ο 52χρονος είχε ασελγήσει επανειλημμένα σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θωπεύοντάς τη στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, ενώ μία φορά είχε επιχειρήσει να έρθει και σε πάρα φύσιν επαφή μαζί της, όμως το κοριτσάκι κατάφερε να ξεγλιστρήσει.

Διεστραμμένοι

Το πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι σε όλα αυτά τα αίσχη συμμετείχε και η 47χρονη, χαϊδεύοντας την ανήλικη σε διάφορα σημεία του κορμιού της έπειτα από προτροπή του 52χρονου!

Από τις διεστραμμένες ορέξεις τους δεν είχαν γλιτώσει ούτε οι δύο γιοι τους -ο ένας πάσχει από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση-, που είχαν πέσει κατ’ επανάληψη θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ζευγάρι είχε ζητήσει να αναιρεθεί μέρος των προανακριτικών απολογιών του, λέγοντας ότι ομολόγησε ύστερα από πίεση. Ωστόσο, το δικαστικό συμβούλιο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του, κρίνοντάς τον αβάσιμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...