Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Τα «τέρατα» της Λέρου!

❱❱ Στο σκαμνί θα καθίσουν οι γονείς  που βίαζαν και κακοποιούσαν τα τρία παιδιά τους

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου αναμένεται να αναβιώσει η υπόθεση της άγριας κακοποίησης δύο ανηλίκων, ηλικίας 14 και 10 ετών, και του 27χρονου αδελφού τους που πάσχει από νοητική υστέρηση από τους ίδιους τους γονείς τους, οι οποίοι δεν δίσταζαν να ασελγούν συστηματικά σε βάρος των σπλάχνων τους και να τα χτυπούν μέχρι λιποθυμίας!

Οι αποκαλύψεις που είχαν δει πριν από έναν χρόνο το φως της δημοσιότητας για τους γονείς-τέρατα της Λέρου είχαν προκαλέσει πανελλήνια κατακραυγή. Ο 52χρονος πατέρας, ο οποίος μάλιστα ήταν υπάλληλος στο ψυχιατρείο του νησιού, είχε ομολογήσει κυνικά ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «απολάμβανα αυτό που έκανα»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», τόσο ο ίδιος όσο και η 47χρονη σύζυγός του παραπέμπονται να δικαστούν για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 και τα 14 έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, το οποίο είναι καταπέλτης για το σατανικό ζευγάρι, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι από τις αρχές Ιανουαρίου του 2015 έως τα τέλη Μαΐου του 2018 ο 52χρονος είχε ασελγήσει επανειλημμένα σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θωπεύοντάς τη στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, ενώ μία φορά είχε επιχειρήσει να έρθει και σε πάρα φύσιν επαφή μαζί της, όμως το κοριτσάκι κατάφερε να ξεγλιστρήσει.

leros3

Διεστραμμένοι

Το πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι σε όλα αυτά τα αίσχη συμμετείχε και η 47χρονη, χαϊδεύοντας την ανήλικη σε διάφορα σημεία του κορμιού της έπειτα από προτροπή του 52χρονου!

Από τις διεστραμμένες ορέξεις τους δεν είχαν γλιτώσει ούτε οι δύο γιοι τους -ο ένας πάσχει από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση-, που είχαν πέσει κατ’ επανάληψη θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ζευγάρι είχε ζητήσει να αναιρεθεί μέρος των προανακριτικών απολογιών του, λέγοντας ότι ομολόγησε ύστερα από πίεση. Ωστόσο, το δικαστικό συμβούλιο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του, κρίνοντάς τον αβάσιμο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...