Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Οι Παπαροκάδες ήταν μπίζνες!

❱❱ Βέλη από τον Γιάννη Παπανικολάου,τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος μοναχών, κατά του ηγούμενου Νεκτάριου Μουλατσιώτη

Αποκαλύψεις για τις «μπίζνες» των Παπαροκάδων από τον Γιάννη Παπανικολάου.

Ο πάλαι ποτέ πατήρ Παντελεήμων, ο οποίος πέταξε τα ράσα το 2005 εγκαταλείποντας οριστικά το μοναστήρι του ηγούμενου Νεκτάριου Μουλατσιώτη στο Τρίκορφο Φωκίδας, έχει κάνει εδώ και χρόνια στροφή 180 μοιρών στη ζωή του, αλλά και στη μουσική του.

Μπορεί ο ίδιος να ήταν ο βασικός τραγουδιστής των «Ελεύθερων», όπως λέγονταν επισήμως οι Παπαροκάδες στα CD που κυκλοφόρησαν, ωστόσο αυτή τη στιγμή ηγείται της heavy metal μπάντας Diviner και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από το θρυλικό συγκρότημα που γνώρισε δόξες στις αρχές των 00s.

12 f1 263335

«Το μουσικό κομμάτι το ήθελα. Κάποια στιγμή έγινε ένα CD που έφτασε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε μια παρουσίαση με εμένα και τον ηγούμενο.

Δεν είχαμε ιδέα τι θα ακολουθούσε. Μετά πήραν τη σκυτάλη τα κανάλια. Το ράσο σε συνδυασμό με τη ροκ μουσική και έναν στίχο που ήταν μανιφέστο τράβηξαν.

Ηταν και η εποχή με τον Χριστόδουλο… Η δημοσιότητα νομίζω ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Δεν κινούσα εγώ τα νήματα του πράγματος αυτού. Ηταν υπερβολικό. Χάλασε τον ρομαντισμό της πρώτης εποχής.

Δεν μπορείς να λες ότι κάνω πνευματική ζωή και από την άλλη να είσαι 365 μέρες τον χρόνο με κόσμο. Προέκυψε η ιδέα από τον ηγούμενο ότι όλο αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και οικονομικά.

Οπότε άρχισαν να ανοίγουν μαγαζάκια για να αγοράζει ο κόσμος κομποσκοίνια, εστιατόρια για να τρώει και μαγαζί για να πουλάει χυλοπίτες. Εκεί κατάλαβα ότι ξεφύγαμε.

Εγινε καθαρή μπίζνα» δήλωσε ο Γιάννης Παπανικολάου, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πατέρα Νεκτάριο Μουλατσιώτη, δίχως όμως να τον κατονομάσει. «Η διαχείριση της δημοσιότητας ήταν λάθος. Η διαχείριση έγινε για ίδιον όφελος και την… κονόμα. Δεν ήθελα να μετέχω σε μια ομάδα που ο κόσμος μάς έβλεπε σαν επιχειρηματίες.

Είχαμε έσοδα και χωρίς όλα αυτά. Εγώ εκεί ήμουν κτηνοτρόφος. Είχα 250 γίδια, 50 πρόβατα, αγελάδες, γουρούνια» εξήγησε στη συνέχεια και ολοκληρώνοντας ανέφερε τα εξής στο newsbeast.gr: «Εφυγα όταν κατάλαβα ότι αυτό που είχα μέσα στην ψυχή μου κάποιοι το εκμεταλλεύονταν. Αυτοί καλά κάνανε και συνέχισαν την μπίζνα. Εμένα ο δρόμος μου ήταν έως εκεί.

Ολο αυτό μάς έκανε… celebrities, τρώγαμε με πολιτικούς, με μουσικούς, γενικά με διάσημους και για κάποια χρόνια ήμασταν κι εμείς αυτό το πράγμα.

Είδα πράγματα που είναι πολύ χειρότερα από αυτά που γνωρίζει ή φαντάζεται ο κόσμος. Δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι επειδή το είπε ο ηγούμενος».

12 f2 582166

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...