Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ναστάζια Μητροπούλου: Κόλαση η ζωή της

❱❱ Πριν από ενάμιση μήνα τής επιτέθηκε ο πρώην της και την έκανε μαύρη στο ξύλο

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η ανάρτηση της Ναστάζιας Μητροπούλου στο facebook, που μαρτυρεί ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού: «Θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ! Ευχαριστώ!» έγραψε το γνωστό μοντέλο, ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν το κορμί του μελανιασμένο.

Οπως ήταν φυσικό, ακολούθησε κύμα συμπαράστασης και στήριξης από τους διαδικτυακούς φίλους της με εκατοντάδες σχόλια, πολλά εκ των οποίων την προέτρεψαν να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ζωή του πάλαι ποτέ «πειρασμού» της ΤV έχει μετατραπεί σε κόλαση, εξαιτίας της συμπεριφοράς του ανθρώπου με τον οποίο διατηρούσε σχέση πιο παλιά.

Πριν από ενάμιση μήνα ο συγκεκριμένος «κύριος» τής επιτέθηκε και την κακοποίησε σωματικά, με αποτέλεσμα να της αφήσει σημάδια στο σώμα, γεγονός που η Ναστάζια αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τώρα, προκειμένου να τον εκθέσει δημόσια, για να προστατευτεί…

Κι αυτό γιατί ο πρώην της φαίνεται πως εξακολουθεί να την ενοχλεί με μηνύματα και τηλεφωνήματα, πολύ πιεστικά και ενίοτε απειλητικά, και να την τρομοκρατεί.

15 f2 3

Η «Espresso» επικοινώνησε με την όμορφη Ναστάζια, η οποία, με τρεμάμενη φωνή και εμφανώς ταραγμένη, δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για το λεπτό θέμα και για τον άνθρωπο που της έχει γίνει εφιάλτης. Αρκέστηκε να στείλει ένα μήνυμα μέσω της εφημερίδας μας: «Οι γυναίκες εκεί έξω να προσέχουν…»

Να θυμίσουμε πως πριν από ενάμιση χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2018, το άλλοτε «κορίτσι του Θέμου» απασχόλησε ξανά τη δημοσιότητα με ένα πολύ άσχημο γεγονός. Συγκεκριμένα, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου από τον αδερφό της, που την είχε βρει λιπόθυμη και αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι της, ύστερα από μυστηριώδες ατύχημα.

Σκισμένο φρύδι και μπανταρισμένη μύτη

Είχε δηλώσει τότε πως δεν θυμόταν τι συνέβη και ίσως να γλίστρησε και να έπεσε. Είχε δημοσιεύσει, μάλιστα, και τότε φωτογραφίες της με το ένα μάτι μελανό και κλειστό, σκισμένο το φρύδι και τη μύτη της μπανταρισμένη. Φυσικά τα δύο γεγονότα δεν συνδέονται, αλλά φαίνεται πως η μοίρα έχει βάλει στο… στόχαστρο την όμορφη κοπέλα τα τελευταία χρόνια.

Η Ναστάζια Μητροπούλου έχει λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, κατακτώντας τον τίτλο Μις Ελληνική Ομορφιά, αλλά έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο ως ένα από τα «κορίτσια του Θέμου» στην εκπομπή του «ΟΛΑ».

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον αείμνηστο δημοσιογράφο έκανε στροφή προς το τραγούδι, κυκλοφορώντας ένα κομμάτι με τίτλο «Call me baby». Τελικά, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη showbiz και την Αθήνα, και να επιστρέψει στον Γαλατά, όπου ζει σήμερα με τη μητέρα της και τον αδερφό της.

15 f3 1

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...