Πα-τέρας νταβατζής

❱❱ Την ίδια του την κόρη, που είναι μόλις 15 χρόνων, έκανε «πάσα» σε έναν 53χρονο συντοπίτη του ένας 57χρονος κάτοικος του Αγρινίου, φυσικά με το αζημίωτο!

Ο αδίστακτος πατέρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με τον παιδεραστή «πελάτη» και αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις κατηγορίες της μαστροπείας και της ασέλγειας σε ανήλικη αντί αμοιβής.

Η τοπική κοινωνία πληροφορήθηκε μουδιασμένη όσα αρρωστημένα συνέβαιναν μέσα στο μπαρ του 53χρονου στην πόλη, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που τους έδειξαν την άκρη του νήματος.

Ολα άρχισαν όταν περίοικοι, οι οποίοι θεώρησαν ύποπτες τις συχνές επισκέψεις του πατέρα και της ανήλικης κόρης του στο κατάστημα, ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές λέγοντάς τους να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση, καθώς «μυρίζονταν» υπόθεση μαστροπείας.

Και δεν είχαν άδικο, καθώς οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση τόσο τους δύο άντρες όσο και τη μικρή, και τελικά έφτασαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Στον εισαγγελέα

Ετσι, προχώρησαν στις συλλήψεις των δύο αντρών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Πάντως, πατέρας και «πελάτης» αρνούνται μέχρι στιγμής τις κατηγορίες που τους προσάπτονται, ενώ η μητέρα της 15χρονης δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα για όλα αυτά.

Οπως και να έχει, η ανήλικη θα περάσει από μία σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το μέγεθος της κακοποίησης που υπέστη, ενώ έχει κριθεί απαραίτητη και η εξέτασή της από παιδοψυχολόγο.

Ταυτόχρονα, θα ακολουθηθούν διαδικασίες κατά τις οποίες θα κριθεί αν θα πρέπει να παραμείνει στο υπάρχον οικογενειακό περιβάλλον η μαθήτρια, αν ληφθεί υπόψη ότι η μητέρα της δήλωσε άγνοια για ό,τι συνέβη στην κόρη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.