Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025

Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων που κλείνουν ή ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής!

Ρυζόγαλο, γιαούρτι με μέλι, λουκουμάδες, γαλακτομπούρεκο, σοκολατάκια, τούρτα σεράνο,...

Το σκαμνί του δικαστηρίου περιμένει πάλι τον Σπέισι

Ξανά στο εδώλιο για σεξουαλική επίθεση σε νεαρό άνδρα...

Ανεβαστικό τσιφτετέλι από τον ταλαντούχο Γιάννη Ξανθόπουλο

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει...

Ορνέλα Λούτη: «“Σχολείο” που ξεκίνησα την τηλεόραση με τον Κοκκινόπουλο»

Αλλο Ορνέλα Μούτι, άλλο Ορνέλα Λούτη. Η πρώτη έκανε...

Γιατί τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να τρώνε τραχανά, ταχίνι και κεράσια

Ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου αποκαλύπτει τα μυστικά τους στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ

Θρεπτικά, απολαυστικά, πλούσια σε διατροφική αξία και πολύτιμοι σύμμαχοι της υγείας μας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κεράσια, ο τραχανάς και το ταχίνι, τέσσερα διατροφικά «διαμάντια» της Θεσσαλίας, είχαν την τιμητική τους στο φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ένα επιστημονικό σεμινάριο για θέματα διατροφής και έμαθαν από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Δρ. Αναστάσιο Παπαλαζάρου για τα νόστιμα και ευεργετικά προϊόντα του Βόλου, έλυσαν διατροφικούς γρίφους και ξεναγήθηκαν στον κόσμο της υγιεινής διατροφής.

Δείτε το βίντεο:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θαύμα στα χώματα του Άγιου Νεκτάριου

Στην πολύχρωμη και λουσμένη από τον Μαρμαρά Σηλυβρία της...

Η ιστορία των ζαχαροπλαστείων που κλείνουν ή ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής!

Ρυζόγαλο, γιαούρτι με μέλι, λουκουμάδες, γαλακτομπούρεκο, σοκολατάκια, τούρτα σεράνο,...

Το «φαινόμενο» Μελίνα Κόντη στη μικρή οθόνη

Μπορεί η Μελίνα Κόντη να είναι στην πραγματικότητα μια...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Μισή ώρα διάλειμμα για… αυνανισμό

Τα διαλείμματα στο γραφείο για καφέ ή ακόμη και...

«Kitchen Lab»: Συνταγές για την Τσικνοπέμπτη

Σήμερα και αύριο με «Kitchen Lab» και τα πιο...