Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Δάκρυα για τον «τίμιο γίγαντα» της πάλης

❱❱ Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών άφησε, χθες, ο θρύλος της ελληνορωμαϊκής πάλης Γιώργος Ποζίδης. Ο «τίμιος γίγαντας», που σήκωσε την Ελλάδα στους ώμους του, κατακτώντας την 6η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες, αλλά και μετάλλια και διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η καρδιά του τον πρόδωσε χθες το απόγευμα, την ώρα που βρισκόταν σε μία από τις αγαπημένες του ταβέρνες, στην Επανωμή Θεσσαλονίκης.

Εντρομοι όλοι όσοι βρίσκονταν στο κατάστημα, τον είδαν να σωριάζεται στο έδαφος και έτρεξαν αμέσως να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο.

Οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Αστυνομικός

Ο Γιώργος Ποζίδης έχασε την πιο δύσκολη και κρίσιμη μάχη της ζωής του αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Ηταν αστυνομικός στο επάγγελμα και είχε δύο γιους, τον Θεόδωρο και τον Μιχάλη, και μία κόρη, την Ευμορφίλη.

Ο 63χρονος είχε ασχοληθεί από πολύ νέος με τον αθλητισμό. Είχε αναδειχθεί 6ος ολυμπιονίκης στην ελληνορωμαϊκή πάλη στους Ολυμπιακούς του Λος Αντζελες το 1984, ενώ είχε κερδίσει δύο χάλκινα μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (1981,1984), τέταρτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (1983) και ήταν δεύτερος στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1979.

Ως προπονητής μετείχε σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων (1988, 1992, 1996), ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στην Ομοσπονδία Πάλης.

Κι όμως, όταν αποφάσισε να μπει στον χώρο του αθλητισμού, είχε στο μυαλό του την πυγμαχία! Μπήκε τυχαία στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ και άρχισε να ασχολείται με το άθλημα των δυνατών.

Το «φλερτ» κράτησε λίγο, εξαιτίας του προπονητή της πάλης Στέφανου Ιωαννίδη, που μάγεψε τον νεαρό Ποζίδη στις προπονήσεις των παλαιστών.

Ετσι, ξεκίνησε μια πλούσια σε διακρίσεις καριέρα για τον αθλητή από τη Μαυροπηγή Κοζάνης, ο οποίος πήγε στη Θεσσαλονίκη για να δώσει εξετάσεις στα ΤΕΦΑΑ, στα οποία αργότερα υπήρξε και καθηγητής, διδάσκοντας θεωρία και μεθοδική της πάλης.

Ο Γιώργος Ποζίδης ήταν και ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη.

Ηταν ο άνθρωπος ο οποίος στήριξε σχεδόν όλους τους καλλιτέχνες της Ελλάδας στα νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας, ενώ αναλάμβανε συναυλίες σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως και του εξωτερικού.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα