Ρόδος: Στο σκαμνί τον Οκτώβριο τα κτήνη για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ

❱❱ Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τον 20χρονο Αλβανό δολοφόνο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη Αλέξανδρο Λ.καθώς στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, προκειμένου να λογοδοτήσει για τον βιασμό μιας 19χρονης με αναπηρία στην περιοχή του Ενυδρείου, μόλις τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση του πτώματος της άτυχης Ελένης στη θαλάσσια περιοχή Φώκια!

Εκτός από τον 20χρονο, η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου παραπέμπει σε δίκη και έναν 23χρονο Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε από κοινού με τον σκληρό Αλβανό την άτυχη κοπέλα, που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αποκαλύπτει η «Δημοκρατική», το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 οι δύο νεαροί με πρόθεση και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης εξανάγκασαν την 19χρονη σε συνουσία και σε άλλη ασελγή πράξη.

Στον υπαίθριο χώρο πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού οι κατηγορούμενοι πρότειναν στη 19χρονη να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουν μουσική.

Στη συνέχεια την οδήγησαν σε απόμερο σημείο δίπλα στην παραλία του Ενυδρείου, όπου την υποχρέωσαν διά της βίας σε ασελγή πράξη! Ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς επιβίβασαν και πάλι την άτυχη κοπέλα στο αυτοκίνητο, μεταφέροντάς τη σε ένα άλλο σημείο του Ενυδρείου, όπου λειτουργούν ιδιωτικές τουαλέτες.

Εκεί ο 20χρονος Αλβανός χαστούκισε στο πρόσωπο τη 19χρονη και, κρατώντας της με δύναμη το χέρι για να μη φύγει, την υποχρέωσε να τού κάνει στοματικό έρωτα, ενώ ο 23χρονος αυνανιζόταν. Ο Ρομά εξανάγκασε την κοπέλα να τού κάνει το ίδιο και, αφού τής έσκισε το παντελόνι, τη βίασε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.