Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ανίκανοι και ανεπαρκείς

❱❱ Ο Ηλίας Σκουλάς, αρχιμάγειρας του Μποτρίνι, απάντησε στις καταγγελίες περί βασανισμού του 19χρονου σπουδαστή στο εστιατόριο της ΚέρκυραςΠαρέμβαση στην υπόθεση των καταγγελιών του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής για βασανισμούς και καψώνια στο εστιατόριο του σεφ Εκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έκανε ο αρχιμάγειρας Ηλίας Σκουλάς. 

Στην ίδια γραμμή με τον Μποτρίνι, που χαρακτήρισε «γελοιότητες» και «αθλιότητες» τα περί βασανισμών με καυτό λάδι και άλλων φρικτών που καταγγέλθηκαν, ο αρχιμάγειρας του συγκεκριμένου εστιατορίου αναφέρεται στο θέμα με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram:

«Κανένας δεν θα σας πει ότι ο Σκουλάς έπαιρνε τους Αφρικανούς λαντζέρηδες με το αυτοκίνητό του και τους μοίραζε στα σπίτια τους στην Ομόνοια όταν είχαν απεργία τα λεωφορεία ή ότι όποτε δεν υπήρχαν χρήματα μοίραζε τα δικά του στα παιδιά για να κάνουν σούπερ μάρκετ ή γιορτές… Λένε πως μόνο τα κακά νέα τρέχουν γρήγορα… Ετσι είναι… Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα πρέπει επιμελώς να κρυφτούν, κατά το θεώρημα του Γκεστάλτ… Ο μικρός, αδύναμος μαγειράκος, που έπεσε θύμα βίας στο εστιατόριο του φοβερού, τρομερού και διάσημου σεφ… που στις εκπομπές του παριστάνει τον κακό και τον τύραννο… Ο Γκέμπελς είπε: ”Eνα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα… όταν το αναπαράγουν χιλιάδες, γίνεται αλήθεια”. Μη μασάτε» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουλάς.

13 f2 mg 1436

Ανάρτηση

Την ίδια ώρα, ο Eκτορας Μποτρίνι ανάρτησε φωτογραφία στο διαδίκτυο, στην οποία ποζάρει έχοντας πίσω του τους συνεργάτες του, θέλοντας να δείξει ότι στο εστιατόριο κάθε άλλο παρά κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί. Ο ίδιος δήλωσε για το θέμα:

«Eχουν ήδη απομακρυνθεί δύο υπάλληλοι από τα εστιατόρια και ένας αποχώρησε μόνος του. Τον συγκεκριμένο υπάλληλο φυσικά και τον γνωρίζω που έχει κάνει τις καταγγελίες, αλλά δεν είχε υπάρξει ποτέ πρόβλημα μαζί του. Τι συμβαίνει πίσω από όλο αυτό θα φανεί».

Οι καταγγελίες έχουν φτάσει μέχρι την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας, όπου εμφανίστηκε ο σπουδαστής μαγειρικής που κατήγγειλε ότι του πετούσαν καυτό λάδι και ασκούσαν σε βάρος του λεκτική και σωματική βία, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Παράλληλα, η εισαγγελέας κάλεσε και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της Κέρκυρας, ώστε να εξετάσει αν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, καθώς από την πρώτη στιγμή έχει πάρει θέση υπέρ του νεαρού σπουδαστή, κάνοντας λόγο για «φαινόμενα βίας και εργοδοτικής τρομοκρατίας».

13 f2 19hronos

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...