Ασήκωτοι οι άνδρες…

❱❱ Οι άνδρες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έχουν χαμηλή απόδοση και στην εργασία τουςΠρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας κρύβουν πιθανότατα οι άνδρες που δεν είναι ιδιαιτέρως παραγωγικοί στην εργασία τους, αφού, σύμφωνα με νέα έρευνα, η φτωχή απόδοση στο κρεβάτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη χαμηλή απόδοση και στο επαγγελματικό περιβάλλον. 

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Clinical Practice», οι άνδρες που υποφέρουν από ανικανότητα έχουν διπλάσιες πιθανότητες να έχουν χαμηλότερη απόδοση και στη δουλειά τους σε σχέση με τους άνδρες που έχουν υγιή σεξουαλική ζωή.

Επιπλέον, έχουν περισσότερες πιθανότητες να μένουν σπίτι όταν δεν εργάζονται ή να εργάζονται ακόμα κι όταν είναι άρρωστοι.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές μελέτησαν συνολικά 52.000 άνδρες ηλικίας 40-70 ετών από τη Βραζιλία, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Διαπίστωσαν ότι το 25% των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία υπέφερε και από χαμηλή παραγωγικότητα στον χώρο εργασίας, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες χωρίς στυτική δυσλειτουργία δεν υπερέβαινε το 11%.

Εξίσου ανησυχητικό είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, το εξαιρετικά αυξημένο ποσοστό ανδρών με στυτική δυσλειτουργία μεταξύ των συμμετεχόντων, το οποίο άγγιζε το 49,7%, με τα μεγαλύτερα ποσοστά να προέρχονται από την Ιταλία (54,7%).

Οπως επισήμανε ο επικεφαλής της έρευνας Ταρέκ Χασάν, η μεγάλη γεωγραφική κάλυψη της έρευνας αποκάλυψε ότι το φαινόμενο είναι παγκόσμιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ