Καθυστέρηση στην κυκλοφορία των εφημερίδων στη Θεσσαλονίκη

❱❱ Επιστολή διαμαρτυρίας από την Ενωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων ΜακεδονίαςΗ καθυστέρηση στην κυκλοφορία των εφημερίδων στη Θεσσαλονίκη έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών μεταξύ των αναγνωστών και η πίεση πλέον προς τα σημεία πώλησης είναι τεράστια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Καπνοπωλών, ψιλικών και Περιπτέρων Κωνσταντίνο Ιακώβου. 

«Καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας την πίεση και τις διαμαρτυρίες των αναγνωστών που έρχονται να αγοράσουν την εφημερίδα τους, αλλά δεν την έχουμε, γιατί αργεί πλέον η διανομή της. Γι’ αυτό στείλαμε επιστολές προς όλους και προς το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, προκειμένου να βρούμε λύση στο πρόβλημα».

Το σοβαρό ερώτημα σχετικά με όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη είναι για ποιον λόγο η κυβέρνηση θέλει να διώξει την κυρία Βασιλική Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, τώρα που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις αποφάσεις του μονοπωλιακού πρακτορείου διανομής ΑΡΓΟΣ, το οποίο ακολουθεί μια πολιτική σε βάρος των εφημερίδων και των αναγνωστών της βόρειας Ελλάδας, σαν να μην υπολογίζει τις αντιδράσεις και τις έντονες καθημερινές διαμαρτυρίες τους.

Μήπως δημιουργεί πρόβλημα στα σχέδια κάποιων άλλων η κυρία Θάνου και πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με την τακτική του πρακτορείου διανομής, τη στιγμή που όλες οι εφημερίδες έχουν υποστεί ένα ισχυρό πλήγμα με την απόφαση να γίνεται μόνο ένα δρομολόγιο από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και η διανομή να αρχίζει μετά τις 12 το μεσημέρι;

Πάντως, για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας των εφημερίδων στη Θεσσαλονίκη η Ενωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής – Τηλεπικοινωνιών, η οποία προωθήθηκε και στον αρμόδιο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιο Πέτσα. Για το ίδιο θέμα στάλθηκε συμπληρωματική επιστολή από την ένωση και προς το πρακτορείο διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ Α.Ε.

Περικοπή

«Ως αποτέλεσμα διατήρησης του μεσημεριανού δρομολογίου διανομής (το οποίο φτάνει στα σημεία στις 13.00 και τις 14.00 το μεσημέρι), δεν πωλούνται οι τοπικές εφημερίδες και χάνεται εντελώς η επισκεψιμότητα στα σημεία πώλησης, ενώ η περικοπή του πρωινού δρομολογίου δε συνάδει με την έγκυρη ενημέρωση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ένωση στην επιστολή της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ