Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αναβιώνει η κούρσα του τρόμου

❱❱ Στις 25 Νοεμβρίου στο εδώλιο ο Γιώργος Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό 24χρονου ταξιτζή

Ενώπιος ενωπίω στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα βρεθούν τον προσεχή Νοέμβριο ο προφυλακισμένος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς και ο 24χρονος οδηγός ταξί που τον κατηγορεί για τον βιασμό του.

Δικαστές και ένορκοι θα κληθούν να βρουν την άκρη του νήματος στο σκοτεινό θρίλερ που εκτυλίχθηκε τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ο οποίος, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, φέρεται ότι αναισθητοποίησε, χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες, τον 24χρονο ταξιτζή και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2019 ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος θα κλείνει ήδη έναν χρόνο στη φυλακή, θα καθίσει στο εδώλιο για να απολογηθεί για τις αποδιδόμενες πράξεις, ενώ αναμένεται να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του νεαρού οδηγού.

Πάντως, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο Γιώργος Καρκάς «με σωματική βία συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξης».

Οπως περιγράφουν μάλιστα οι δικαστές, κατόρθωσε να ξεγελάσει τον 24χρονο προκειμένου να του ρίξει ναρκωτική ουσία στον καφέ για να μπορέσει στη συνέχεια να υλοποιήσει τα αρρωστημένα σχέδιά του.

Το τέχνασμα

«Χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική – χαλαρωτική ουσία» αναφέρει χαρακτηριστικά το βούλευμα.

«Οταν ο παθών επέστρεψε στο όχημά του για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς την περιοχή του Γκαζίου όπου ζήτησε να τον μεταφέρει, αφού εισέπνευσε την άγνωστη χαλαρωτική ουσία που είχε διαχυθεί στον αέρα και ήπιε τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται, να θολώνει η κρίση και η συνείδησή του, να νιώθει εξαντλημένος και ανίκανος να αντισταθεί και να αντιδράσει στις εντολές που του έδινε ενώ συγχρόνως άρχισε να νιώθει έξαψη και έντονη ερωτική επιθυμία» εξηγούν οι δικαστές, τονίζοντας ότι «εκμεταλλευόμενος την κατάσταση ανικανότητας προς αντίδραση στην οποία είχε περιέλθει ο παθών λόγω των αναισθητικών και ναρκωτικών ουσιών που εισέπνευσε και κατανάλωσε εν αγνοία του, τον οδήγησε πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών, σε σημείο απομακρυσμένο και ερημικό».

Εκεί, όπως τονίζεται στο βούλευμα, «αφού τον ανάγκασε να εισπνεύσει και πάλι την άγνωστη αναισθητική – χαλαρωτική ουσία και περίμενε να περιέλθει σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση και να χάσει τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός του οχήματος ταξί, τον εξανάγκασε να ανεχθεί ασελγή πράξη».

Χρήση ουσιών

Μάλιστα, κατά τη δικαστική κρίση που του έδειξε τον δρόμο για το εδώλιο, «ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες».

Πάντως, ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για κακόβουλες ενέργειες σε βάρος του αλλά και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων. «Ο Γιώργος έπεσε θύμα δίωξης για τις επιλογές του»τόνισε στην «Espresso» ο δικηγόρος του Βασίλης Ταουξής, επισημαίνοντας ότι ο εντολέας του έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο.

«Ο φερόμενος ως παθών μπορεί να προσκομίσει λευκό ποινικό μητρώο;» διερωτήθηκε ο κ. Ταουξής, τονίζοντας πως ο εντολέας του είναι σωματικά αδύνατος και μικροκαμωμένος. «Πώς θα μπορούσε να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται σε έναν ρωμαλέο άνδρα όπως ο 24χρονος καταγγέλλων;» σημείωσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τον 29χρονο ηθοποιό.

2570628

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...