Αναβιώνει η κούρσα του τρόμου

❱❱ Στις 25 Νοεμβρίου στο εδώλιο ο Γιώργος Καρκάς που κατηγορείται για τον βιασμό 24χρονου ταξιτζή

Ενώπιος ενωπίω στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα βρεθούν τον προσεχή Νοέμβριο ο προφυλακισμένος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς και ο 24χρονος οδηγός ταξί που τον κατηγορεί για τον βιασμό του.

Δικαστές και ένορκοι θα κληθούν να βρουν την άκρη του νήματος στο σκοτεινό θρίλερ που εκτυλίχθηκε τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ο οποίος, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, φέρεται ότι αναισθητοποίησε, χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες, τον 24χρονο ταξιτζή και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2019 ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος θα κλείνει ήδη έναν χρόνο στη φυλακή, θα καθίσει στο εδώλιο για να απολογηθεί για τις αποδιδόμενες πράξεις, ενώ αναμένεται να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του νεαρού οδηγού.

Πάντως, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο Γιώργος Καρκάς «με σωματική βία συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξης».

Οπως περιγράφουν μάλιστα οι δικαστές, κατόρθωσε να ξεγελάσει τον 24χρονο προκειμένου να του ρίξει ναρκωτική ουσία στον καφέ για να μπορέσει στη συνέχεια να υλοποιήσει τα αρρωστημένα σχέδιά του.

Το τέχνασμα

«Χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική – χαλαρωτική ουσία» αναφέρει χαρακτηριστικά το βούλευμα.

«Οταν ο παθών επέστρεψε στο όχημά του για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς την περιοχή του Γκαζίου όπου ζήτησε να τον μεταφέρει, αφού εισέπνευσε την άγνωστη χαλαρωτική ουσία που είχε διαχυθεί στον αέρα και ήπιε τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται, να θολώνει η κρίση και η συνείδησή του, να νιώθει εξαντλημένος και ανίκανος να αντισταθεί και να αντιδράσει στις εντολές που του έδινε ενώ συγχρόνως άρχισε να νιώθει έξαψη και έντονη ερωτική επιθυμία» εξηγούν οι δικαστές, τονίζοντας ότι «εκμεταλλευόμενος την κατάσταση ανικανότητας προς αντίδραση στην οποία είχε περιέλθει ο παθών λόγω των αναισθητικών και ναρκωτικών ουσιών που εισέπνευσε και κατανάλωσε εν αγνοία του, τον οδήγησε πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών, σε σημείο απομακρυσμένο και ερημικό».

Εκεί, όπως τονίζεται στο βούλευμα, «αφού τον ανάγκασε να εισπνεύσει και πάλι την άγνωστη αναισθητική – χαλαρωτική ουσία και περίμενε να περιέλθει σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση και να χάσει τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός του οχήματος ταξί, τον εξανάγκασε να ανεχθεί ασελγή πράξη».

Χρήση ουσιών

Μάλιστα, κατά τη δικαστική κρίση που του έδειξε τον δρόμο για το εδώλιο, «ο κατηγορούμενος, χωρίς να έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενεργώντας με πρόθεση, είχε προμηθευτεί από άγνωστο άτομο και είχε στην κατοχή του προς ιδία αποκλειστικά χρήση απαγορευμένες ουσίες».

Πάντως, ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για κακόβουλες ενέργειες σε βάρος του αλλά και παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων. «Ο Γιώργος έπεσε θύμα δίωξης για τις επιλογές του»τόνισε στην «Espresso» ο δικηγόρος του Βασίλης Ταουξής, επισημαίνοντας ότι ο εντολέας του έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο.

«Ο φερόμενος ως παθών μπορεί να προσκομίσει λευκό ποινικό μητρώο;» διερωτήθηκε ο κ. Ταουξής, τονίζοντας πως ο εντολέας του είναι σωματικά αδύνατος και μικροκαμωμένος. «Πώς θα μπορούσε να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται σε έναν ρωμαλέο άνδρα όπως ο 24χρονος καταγγέλλων;» σημείωσε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τον 29χρονο ηθοποιό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.