Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οργή στο Αίγιο

❱❱ Αφησαν ελεύθερο τον ασυνείδητο οδηγό, o οποίος «θέρισε» γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της, που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο

Από την
Εύα Παπαδάτου

Αβάστακτος πόνος, αλλά και οργή επικρατεί στο Αίγιο, μετά την απόφαση του εισαγγελέα Ναυτοδικείου να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο που «θέρισε» με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονό, προχθές το βράδυ στις Καμάρες Αιγίου.

Ο νεαρός, που ζει στην Αθήνα, αλλά έχει καταγωγή από το Λαμπίρι, δεν είναι μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά υπηρετεί τη θητεία του στο συγκεκριμένο όπλο ως σημαιοφόρος επίκουρος αξιωματικός, καθώς έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να ανέβει στο πεζοδρόμιο όπου έκανε την καθημερινή βόλτα της η 67χρονη Ευαγγελία με τον μόλις ενός έτους εγγονό της Γιάννη.

Γιαγιά και εγγονός χτυπήθηκαν από το Ι.Χ. και εκσφενδονίστηκαν πολλά μέτρα μακριά, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ενώ ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του και επιχείρησε να διαφύγει κολυμπώντας!

Πριν φύγει, όμως, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πλησίασε τα θύματα που είχε πετάξει σχεδόν δέκα μέτρα μακριά και απευθυνόμενος στον κόσμο, ο οποίος είχε «παγώσει», είπε: «Μια χαρά είναι, δεν έχουν τίποτα».

Κρύφτηκε σε βάρκα

Επειτα μπήκε ξανά στο όχημά του και κατευθύνθηκε στον Λόγγο, όπου μπήκε στη θάλασσα και κολύμπησε ώσπου ανέβηκε σε μια βάρκα.

Εκεί κρύφτηκε για να μην τον βρουν οι Αρχές και τον συλλάβουν, ωστόσο άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά άσκησε στον 28χρονο διώξεις για διπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια (πλημμέλημα) και τον άφησε ελεύθερο, προκαλώντας έκπληξη και αγανάκτηση. Στο μεταξύ, ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως για την οικογένεια που βυθίστηκε στο πένθος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο χαροκαμένος πατέρας που έχασε το μονάκριβο παιδί του και τη μητέρα του, η σύζυγός του είχε υποβληθεί σε τέσσερις εξωσωματικές για να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Μάλιστα, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες έγινε η βάφτιση του Γιαννάκη με γλέντια και τραγούδια, δίχως κανείς να έχει φανταστεί όσα εφιαλτικά τούς επεφύλασσε η μοίρα.

Ο πατέρας του παιδιού απειλεί πως, σε περίπτωση που δεν κλείσουν φυλακή τον 28χρονο, θα πάει εκείνος και θα τον σκοτώσει. «Πήρα αγκαλιά το παιδάκι μου και το φίλησα. Και τη μανούλα μου.

Θέλω να πω στην Αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή» είπε κλαίγοντας ο τραγικός πατέρας, ενώ η γυναίκα του, που ζει επίσης τον απόλυτο εφιάλτη για κάθε γονιό, ανέφερε: «Ηταν μεθυσμένος. Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια».

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...