Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τίτλοι τέλους… για τη χαμογελαστή Τασούλα

❱❱ Στη Δράμα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τη σύζυγο του Λάκη Λαζόπουλου

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης ο Λάκης αποχαιρέτησε τη γυναίκα της ζωής του, ρίχνοντας μια χούφτα χώμα στον τάφο της… Παρουσία συγγενών και φίλων της οικογένειας έγινε χθες στη Δράμα η κηδεία της Τασούλας Λαζοπούλου.

Η κηδεία τελέστηκε στις 11 το πρωί στο Β’ Κοιμητήριο της πόλης, όπου έχουν ταφεί η μητέρα της, ο πατέρας της αλλά και ο επίσης πρόωρα χαμένος αδερφός της.

Αλλωστε, στην Αθήνα είχε έρθει «μόνο για τον Λάκη» της, όπως έλεγε η ίδια πάντα. Το ησυχαστήριό της ήταν για εκείνη η γενέτειρά της…

Η τελευταία πράξη του δράματος για τη χαμογελαστή Τασούλα παίχτηκε, λοιπόν, στην αγαπημένη της Δράμα, έπειτα από τρίχρονη μάχη που έδωσε -και τελικά έχασε- με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 60 χρόνων.

Η οικογένεια ξεκίνησε την Κυριακή από την Αθήνα για να συναντήσει και να ενωθεί με τους άλλους φίλους που μένουν στη βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή, την Καβάλα, στις Σέρρες και την Ξάνθη, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη της…

Μεταξύ άλλων, στην τελετή (επιθυμία της ίδιας ήταν να είναι σεμνή) βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Χρύσα Ρώπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου και η καθηγήτρια εκείνης και του Λάκη Λαζόπουλου στη Νομική Κομοτηνής, Παρούλα Νάσκου.

Όταν όλα πια είχαν γίνει όπως ήταν γραφτό να γίνουν, ο Λάκης μαζί με όλους εκείνους που έριξαν το τελευταίο τριαντάφυλλο πάνω από τον τάφο της πήγαν στο εστιατόριο του Παλιού Σταθμού, όπου ένωσαν τις μνήμες τους.

f2 366

Τα μηνύματα

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στο κινητό του δημιουργού συνέχιζαν να φτάνουν κατά δεκάδες από όλους τους φίλους της οικογένειας που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία ή που άργησαν να μάθουν τα κακά μαντάτα, τους οποίους θα δουν ο Λάκης και η κόρη του Μαριέλλη στην Αθήνα.

Ανάμεσα σ’ αυτούς, η αγαπημένη φίλη της οικογένειας Μαρινέλλα (έτρεφε μεγάλη αγάπη στην Τασούλα), η οποία έστειλε ένα μήνυμα που μίλησε στην καρδιά του Λαζόπουλου, καθώς και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Κώστας Βουτσάς, η Μιμή Ντενίση, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Σοφία Φιλιππίδου και πλήθος καλλιτεχνών και φίλων, που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

esr 2708 015 cmyk

«Δάκρυσε» και η Σέριφος, για την Τασούλα που λάτρευε το νησί

Μπορεί στην Πάρο να ήταν το ησυχαστήριο του Λάκη και της Τασούλας του τα τελευταία χρόνια, αλλά στο μακρινό παρελθόν ο τόπος των καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειας ήταν ένα άλλο όμορφο νησί των Κυκλάδων…

Η γραφική, σαν παιδική ζωγραφιά, Σέριφος. Εκεί όπου χθες, ανήμερα της κηδείας της Τασούλας Λαζοπούλου, χτύπησαν πένθιμα οι καμπάνες.

Από το 1988 το ζευγάρι διατηρούσε ένα μικρό σπίτι στη Χώρα μέσα στον παραδοσιακό οικισμό και οι κάτοικοι του νησιού τούς λάτρευαν για την απλότητά τους. Η Τασούλα μάλιστα αγαπούσε τόσο το νησί, που πήγαινε τακτικά εκεί και ήξερε τους νησιώτες με το μικρό όνομά τους.

Τον τελευταίο χρόνο, όμως, η μάχη με τον καρκίνο είχε αρχίσει να γίνεται άνιση και το σπίτι τους για να το προσεγγίσει κανείς έπρεπε να ανέβει πολλά σκαλιά. Ετσι δεν μπορούσε να το επισκεφτεί και η στενοχώρια της ήταν μεγάλη.

Χθες στο νησί έγινε δέηση και στις δυο εκκλησίες (της Πάνω και της Κάτω Χώρας), την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος και οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα στη μνήμη της. Μ’ αυτόν τον τρόπο τίμησαν την Τασούλα Λαζοπούλου οι Σεριφιώτες.

shutterstock 560500336

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...