Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;

Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της δημοσιογράφου Ρούλας Καρπουζλή

Η δημοσιογράφος Ρούλα Καρπουζλή, γνωστή για την αισθητική της και τη διαχρονική της παρουσία στον χώρο του lifestyle,

Chic lunch με φόντο την Ακρόπολη

Το weekend η Μύκονος και οι Σπέτσες είχαν την...

Έλλη Τρίγγου: Οι πόζες με μπικίνι ενώ απολαμβάνει τον καφέ της

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media,...

Οι λαθραίες «γειτονιές του έρωτα»

Δρόμοι επαρχιακών πόλεων μοιάζουν με «φθηνά ξενοδοχεία», με το πληρωμένο σεξ να γίνεται σε δημόσια θέα.

Οταν στο Παρίσι πεις «Lido», αμέσως το μυαλό πηγαίνει σε ένα από τα πιο φημισμένα καμπαρέ του Πόλης του Φωτός! Στο Ηράκλειο της Κρήτης όμως, η λέξη «Λίντο» παραπέμπει σε μια περιοχή που τελευταία μετατράπηκε σε γειτονιά του αγοραίου έρωτα, με τις ιερόδουλες να κάνουν πιάτσα όλο το εικοσιτετράωρο και τους ξαναμμένους πελάτες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τους στη μέση του δρόμου! Το φαινόμενο εμφανίζεται σε έξαρση και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Πάτρα, ο Βόλος, αλλά και η Θεσσαλονίκη, όπου κεντρικοί δρόμοι έχουν καταντήσει να μοιάζουν με «φθηνά ξενοδοχεία», αφού το πληρωμένο σεξ γίνεται σε δημόσια θέα.

Οι καθημερινές σκηνές στο Λίντο Ηρακλείου θυμίζουν κακόφημες γειτονιές περιθωριακής συνοικίας των Ηνωμένων Πολιτειών και όχι μια όμορφη περιοχή που έχει το προνόμιο να φιλοξενεί -μεταξύ άλλων- και το Παγκρήτιο Στάδιο. Ιερόδουλες -στην πλειονότητά τους έγχρωμες- κάνουν πιάτσα στους δρόμους όλες τις ώρες της ημέρας, αδιαφορώντας για τα παιδιά που διασχίζουν το ίδιο πεζοδρόμιο με τη σάκα στον ώμο για να πάνε στο σχολείο ή στο φροντιστήριο ή απλώς βγαίνουν για να παίξουν στη γειτονιά τους. Η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού το θέμα δεν είναι μόνο η «πιάτσα», αλλά η πελατεία που κάθε άλλο παρά διακριτική είναι. Οι αποθρασυμένοι εραστές (όλων των ηλικιών και των εθνοτήτων) προσεγγίζουν με μηχανάκια και αυτοκίνητα τις αλλοδαπές ιερόδουλες που ανεβοκατεβαίνουν τον δρόμο και πληρώνουν γύρω στα 20 ευρώ προκειμένου να δεχτούν τις υπηρεσίες τους, όχι στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου, αλλά καταμεσής του δρόμου ή στα αυτοκίνητά τους!

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση έχει σηκώσει στο πόδι τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που καταγγέλλουν χαρακτηριστικά πως οι ιερόδουλες προσεγγίζουν με επιμονή ακόμη και τους οικογενειάρχες της συνοικίας και ζητούν από τις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν. Οπως τονίζουν ωστόσο, οι φωνές τους πέφτουν στο κενό. Για το θέμα έχει στείλει έγγραφη αναφορά στον Δήμο Ηρακλείου η δημοτική σύμβουλος Μαρία Τιτομιχελάκη-Μπέρκη ευελπιστώντας να ευαισθητοποιηθεί η Αστυνομία και να προχωρήσει τουλάχιστον σε ελέγχους νομιμότητας.

Μέλος και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, αλλά και κάτοικος της επίμαχης περιοχής, η κυρία Τιτομιχελάκη-Μπέρκη μίλησε στην «Εspresso της Κυριακής» για την άνευ προηγουμένου κατάσταση που κρατά τους κατοίκους «κλειδωμένους» στα σπίτια τους: «Κατέθεσα το σχετικό έγγραφο διότι πραγματικά στην περιοχή του Λίντο τον τελευταίο καιρό δρα ένα παράνομο κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός. Είναι χαρακτηριστικό ότι εμείς που μένουμε στην περιοχή δεν μπορούμε να μπούμε μερικές φορές ούτε στα σπίτια μας, αφού τα αυτοκίνητα των “πελατών” του αγοραίου έρωτα σταθμεύουν ακριβώς έξω από την πόρτα μας. Το θράσος τους μάλιστα είναι άνευ προηγουμένου, αφού όταν τους λέμε να κάνουν άκρη για να μπούμε στο σπίτι μας, απαντούν πως δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν τελειώσουν τη… δουλειά τους και πως μέχρι τότε ούτε κι εμείς θα μπούμε στο σπίτι μας! Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει» τονίζει και περιγράφει εφιαλτικές σκηνές:

«Είναι σοκαριστικό πως αντί να πάνε σε κάποιο ξενοδοχείο, κάνουν ό,τι κάνουν μέσα στο Ι.Χ. τους ή ακόμη και έξω, στον δρόμο, και κατόπιν πετούν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά όπου να ‘ναι, μέχρι και έξω από το δημοτικό σχολείο! Οι κάτοικοι δεν αντέχουν άλλο. Εχουμε καταγγείλει επανειλημμένως τα όσα συμβαίνουν, αλλά οι αστυνομικές αρχές δεν κάνουν τίποτα, ούτε καν έλεγχο νομιμότητας. Εχω στείλει το θέμα εγγράφως στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηρακλείου, γιατί έχουμε αγανακτήσει. Από την άλλη, πολλοί από τους “πελάτες” είναι επικίνδυνοι. Εδώ έχουμε μεθυσμένους που κρατούν πιστόλια και είναι βίαιοι. Πέρα από τις οικογένειες υπάρχουν και κάποιες μοναχικές γυναίκες, χήρες ή γυναίκες, που τα παιδιά τους λείπουν, και αισθάνονται φόβο, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες που το φαινόμενο είναι σε μεγαλύτερη έξαρση».

Σεξ σε δημόσια θέα όμως γίνεται πλέον και στο κέντρο της Πάτρας. Οι κάθετες οδοί της Κορίνθου, από τη Γούναρη μέχρι και την Τριών Ναυάρχων, γεμίζουν κάθε βράδυ νεαρές Αφρικανές που κάνουν πεζοδρόμιο και εκδίδονται ακόμη και για 5 ευρώ. Σύμφωνα με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των κατοίκων, οι ιερόδουλες σταματούν τα αυτοκίνητα και προσπαθούν να «αρπάξουν» κάθε περαστικό από το σημείο για να τον κάνουν πελάτη τους. Οταν τα καταφέρνουν, καταφεύγουν συνήθως στα πάρκινγκ της περιοχής, που έχουν μετατραπεί σε… υπαίθριους οίκους ανοχής.

Η άλλη όψη του αγοραίου έρωτα στην Πάτρα -από το κέντρο έως και τα προάστια- είναι τα ανήλικα Τσιγγανόπουλα (κορίτσια και αγόρια), ηλικίας από 13 έως και 15 ετών, που εκδίδονται στους δρόμους. Ακόμη και η είσοδος του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, μόλις νυχτώσει μετατρέπεται σε «πιάτσα» για ανήλικες Τσιγγάνες που προσφέρονται για «παρέα» αντί ευτελούς ποσού που κυμαίνεται από 5 έως 15 ευρώ.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι κολόνες του δημοτικού θεάτρου έχουν μετατραπεί σε άτυπα αγγελτήρια προσφοράς ερωτικών υπηρεσιών, καθώς αναγράφονται τηλέφωνα και διευθύνσεις, όπως και ποσό για τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και στην περιοχή των Βραχναίικων, όπου ανήλικες Ρομά τις νυχτερινές ώρες -για πέντε ευρώ- προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες, μετατρέποντας τον χώρο πίσω από τον ιερό ναό σε… ξενοδοχείο.

Πιάτσα με Αφρικανές γύρω από τον ΟΣΕ στον Βόλο

Στον Βόλο, τους τελευταίους μήνες, οι δρόμοι πέριξ του σιδηροδρομικού σταθμού έχουν μετατραπεί σε πιάτσες, με Αφρικανές να εκδίδονται για λίγα ευρώ, προκαλώντας τις αντιδράσεις των περιοίκων. Το γεγονός που εξοργίζει περισσότερο είναι ότι στους δρόμους όπου έχουν δημιουργηθεί οι πιάτσες παίζουν παιδιά. Μάλιστα, έχει ήδη κατατεθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έγγραφη καταγγελία με τις υπογραφές εξήντα περιοίκων.

Οι εκδιδόμενες κοπέλες, καθημερινά, περίπου από τις 8.00 το απόγευμα μέχρι τις 12.00 το βράδυ, επιλέγουν έναν από τους παραπάνω δρόμους προκειμένου να δουλέψουν παράνομα. Διασχίζοντας κανείς τους δρόμους πέριξ του σιδηροδρομικού σταθμού αντικρίζει σκηνές με ιερόδουλες που προσφέρουν «ερωτικές υπηρεσίες» με 10 έως 20 ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν περιπτώσεις πελατών που προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις μέσα στον δρόμο, όπως και σε εγκαταλειμμένες αποθήκες που υπάρχουν στην περιοχή.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη

«Τόσα δίνω, πόσα θες; Στα Λαδάδικα πουλάν αυτό που θες»…

Τα κόκκινα φωτάκια στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει μέχρι και λαϊκό άσμα από τη φωνή του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου. Οι λαθραίες «αγορές» του έρωτα στην πόλη είναι κρυμμένες, ωστόσο όποιος ψάξει, τις βρίσκει σχετικά εύκολα από στόμα σε στόμα. Τους τελευταίους μήνες, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει οργανώσει μπαράζ ελέγχων σε σημεία όπου εκδίδονται ανεξέλεγκτα γυναίκες.

Τα σκοτεινά πεζοδρόμια της Γιαννιτσών, εκεί όπου την ημέρα βρίσκει κανείς κάθε είδους επιχειρήσεις, το βράδυ γεμίζουν από κάθε εθνικότητας παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες. Αυτοκίνητα σταματούν το ένα μετά το άλλο στο πλάι του δρόμου και κατευθύνονται στη συνέχεια σε έρημες αλάνες και σκοτεινά σοκάκια της περιοχής.

Η περιοχή περιμετρικά από το εμπορικό κέντρο City Gate τη νύχτα δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που έχει την ημέρα. Οπως εξάλλου και η περιοχή των δικαστηρίων.

Μόλις πέσει το φως του ήλιου, ζωντανεύει από τους βραδινούς επισκέπτες που πηγαίνουν στα «σπίτια» -παράνομα ή μη- του αγοραίου έρωτα. Το τελευταίο διάστημα, πολλά από αυτά μεταφέρθηκαν στην περιοχή πίσω από τη Βίλκα και στην ευρύτερη περιοχή του Μύλου.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.
spot_img
spot_img