Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Πού χάθηκε η Χριστίνα Μανούση

❱❱ Η «βουβή» Σταρ Ελλάς του 1993 αφοσιώθηκε στην οικογένεια, όχι στις πασαρέλες
❱❱ Οι αιχμές για τον ΑΝΤ1, ο χωρισμός και η κόντρα της με τη Νένα Χρονοπούλου

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

H Χριστίνα Μανούση χαρακτηρίστηκε «κορίτσι – σκάνδαλο» και «βουβή Σταρ Ελλάς». Είχε ίσως την πιο σύντομη καριέρα εστεμμένης στο μόντελινγκ στα χρονικά των ελληνικών καλλιστείων.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει έως τώρα. Ηταν 29 Μαρτίου του 1993 και ήταν ο 4ος διαγωνισμός ομορφιάς του ANT1 «Star Hellas – Miss Hellas».

Εκείνη τη νύχτα γνωρίσαμε τη Χριστίνα, η οποία στέφθηκε η βασίλισσα της βραδιάς (και Miss Hellas η Μάνια Ντέλου), αποδεικνύοντας ότι η σιωπή είναι χρυσός, μια και στην ερώτηση των κριτών δεν απάντησε.

«Αν διάλεγες μία βιβλική ηρωίδα ή έναν βιβλικό ήρωα για να του μοιάσεις, ποιον θα διάλεγες και γιατί;» ήταν η ερώτηση που δεν απαντήθηκε ποτέ και όλοι έκαναν λόγο για μια «βουβή σταρ», ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού χάθηκε από τα φώτα.

«Ηθελα να το ζήσω»

«Δεν ήμουν ποτέ της δημοσιότητας. Δεν το “είχα” πολύ… Εκείνη την ημέρα είχα δει την όλη βραδιά ως μια αξέχαστη εμπειρία. Ηθελα να το ζήσω, αλλά δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση ώστε να πω “Αυτό (το στέμμα) είναι δικό μου. Στην ερώτηση των κριτών μου ήρθε να απαντήσω “η Εύα” και σκεφτόμουν ότι δεν είναι καλή απάντηση κι εκείνη τη στιγμή ακούω ένα “διώξ’ τη από τη σκηνή”. Αποδεδειγμένα μου πήραν το μικρόφωνο στα 4 δευτερόλεπτα από τα 15 που είχε η κάθε κοπέλα για να απαντήσει. Η νίκη είχε φύγει από το μυαλό μου και πίστευα ότι θα έβγαινα αναπληρωματική» δήλωσε σε μια πρόσφατη, σπάνια συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για εκείνη τη βραδιά, ενώ άφησε και αιχμές, συμπληρώνοντας: «Οταν άκουσα ότι βγήκα Σταρ Ελλάς έπαθα πραγματικά σοκ, σαν να με χτύπησε κομήτης. Εγινε τόσο μεγάλος ντόρος. Πέσανε πάνω μου δημοσιογράφοι, περιοδικά της εποχής. Δεν υπήρχαν άλλες τότε, δεν υπήρχαν ριάλιτι. Μόνο δύο κανάλια, το Mega και ο ΑΝΤ1. Εγώ απλά ένιωθα μια ψιλοαντιπάθεια στους δρόμους. Μερικές φορές είχα κάποιες αντιδράσεις, ότι ήμουν η Σταρ Ελλάς που δεν έπρεπε να βγει. Ηταν δυσφήμηση και πιστεύω ότι έκανε κακό στην καριέρα μου. Δεν ένιωσα τη στήριξη του ΑΝΤ1, για να είμαι ειλικρινής» είπε χαρακτηριστικά λίγο καιρό πριν.

Σήμερα η όμορφη Χριστίνα ζει μία ήρεμη ζωή εντελώς μακριά από τον χώρο της μόδας. Στα 27 της δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια με τον Γιώργο Ζαφειράκη και απέκτησε έναν γιο, που είναι σήμερα 20 χρόνων, και μία κόρη 15 ετών, την Κλέλια, με την οποία μάλιστα μοιάζουν πολύ, είναι πολύ δεμένες και της έχει τεράστια αδυναμία.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, ο γάμος της έγινε μετά το πρώτο παιδί και έληξε έπειτα από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Εκτοτε δεν έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ πέρυσι το όνομά της απασχόλησε τη δημοσιότητα, όταν καβγάδισε γραπτώς μέσω facebook με τη Νένα Χρονοπούλου.

Βαριές κουβέντες

Συγκεκριμένα, όπως λεπτομερώς δημοσίευσε τότε η «Espresso», οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω διαδικτύου, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα η μια για την άλλη.

Αφορμή γι’ αυτή την κόντρα μέσω των social media στάθηκε ένα προσβλητικό post της Μανούση σε ανάρτηση δημοσιεύματος με τίτλο «Λύγισε η Χρονοπούλου», το οποίο αφορούσε την έκθεση που έγραψε 12χρονη μαθήτρια με θέμα τον αγώνα που δίνει η Νένα για το «ιδιαίτερο» παιδί της, τον 13χρονο Χρήστο. «Κι άλλοι έχουν παιδιά, αλλά δεν το κάνουν βούκινο κάθε τρεις και λίγο. Ελεος, που μας κάνεις και μαθήματα ηθικής τώρα» σχολίασε το πρώην μοντέλο, προκαλώντας το μένος της ηθοποιού.

«Όταν λένε για μένα και το παιδί μου, γίνομαι χειρότερη από τις οχιές για να επιβιώσω. Ετσι σώθηκα από κάποιες σαν εσένα» απάντησε η Νένα, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο γυναίκες ήταν παλιές γνώριμες.

«Θυμάσαι που βγήκες στα καλλιστεία και έπαθαν όλοι σοκ, γιατί περίμεναν άλλη να βγει πρώτη, αφού σε είχαν για δεύτερη; Τότε ήμουν στη “Λάμψη” και είχα όλη τη δημοσιότητα επάνω μου (που τόσο τη χρειαζόσουν) και κάναμε κολλητή παρέα. Σε στήριξα με την ψυχή μου ακόμα και όταν έκανες υπερβολές. Ξαφνικά σε πειράζει που μιλάω για το παιδί μου;» έγραψε εκνευρισμένη η ηθοποιός, δημοσιεύοντας μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν σε καλές στιγμές τους μαζί και με τον πρώην σύζυγο της Χριστίνας, Γιώργο Ζαφειράκη. Η επόμενη φορά που ακούσαμε το όνομά της και είδαμε την εικόνα της ήταν τον περασμένο Ιούνιο στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

13 f1 49787413 2245817398997368 7349909952334397440 n

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...