Τον «πέθαναν» δύο φορές και του έκοψαν τη σύνταξη

❱❱ Δύο φορές… πεθαμένος είναι (σύμφωνα με το κράτος) ένας συνταξιούχος οδοντίατρος …

… ο οποίος βιώνει εδώ και τρία χρόνια μια σειρά από κωμικοτραγικές καταστάσεις, που έχουν αποτέλεσμα να του κόβουν ξανά και ξανά τη σύνταξη!

Η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Γεροντή, ο οποίος προσπαθεί ακόμη μία φορά να πείσει τις αρμόδιες Αρχές πως είναι… ζωντανός, ξεκίνησε το 2017, όταν του απέστειλαν χαρτί με το οποίο του ανέφεραν ότι για το ελληνικό κράτος ήταν… μακαρίτης!

«Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Τους πήγα και… σοκολατάκια κηδείας και κονιάκ για να κάνουμε μνημόσυνο» κατήγγειλε στην κάμερα του Open TV ο συνταξιούχος οδοντίατρος!

Ύστερα από αγώνα, ο Κωνσταντίνος Γεροντής κατάφερε τότε να λύσει το πρόβλημα. Ομως, έμελλε να περάσει ξανά τον ίδιο εφιάλτη και μάλιστα προ πέντε μηνών διακόπηκε εκ νέου η καταβολή της σύνταξής του. Για του λόγου το αληθές, έδειξε στην κάμερα το νέο επίσημο χαρτί που εστάλη στο όνομά του.

Σε απόγνωση

«Απευθύνεται στον Κωνσταντίνο Γεροντή, στον οποίο χορηγήθηκε σύνταξη, όμως απεβίωσε στις 19/7/2016. Με θεωρούσαν πεθαμένο, παρά ταύτα έστειλαν όλο αυτό το χαρτί σ’ έναν πεθαμένο» σχολίασε ο συνταξιούχος και πρόσθεσε:

«Οταν ενοποιήθηκαν τα Ταμεία στο περίφημο ΕΦΚΑ, κάποιος από εκεί ξαναείδε ότι είμαι “πεθαμένος” και σταμάτησαν να μου δίνουν τη σύνταξη»!

Ο συνταξιούχος οδοντίατρος φοβάται ότι ανά πάσα στιγμή το κράτος μπορεί να ζητήσει πίσω από τη σύζυγό του τη σύνταξη θανόντος συζύγου, καθώς ενδέχεται να της πουν ότι τη λάμβανε παρανόμως από το καλοκαίρι του 2016.

Για να βάλει τέλος στους μπελάδες του, προτίθεται να κινηθεί δικαστικά κατά του ΕΦΚΑ διεκδικώντας τη σύνταξή του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ