Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η (ωραία) Ζέτα ντύθηκε…Κυρά Φροσύνη!

Η… αμαζόνα Μακρυπούλια ανέβηκε στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο και γλέντησε με τους ντόπιους με τις βλάχικες φορεσιές.

Ως άλλη Μετσοβίτισσα χορεύει και διασκεδάζει με τους κατοίκους μιας από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας. Κάνει βαρκάδα στη Λίμνη των Ιωαννίνων, τυλιγμένη από την αύρα της αδικοχαμένης Κυρά Φροσύνης, ιππεύει άλογο στα Γιάννενα σαν έμπειρη καβαλάρισσα. Σε όλα της τα βήματα την ακολουθεί ο φωτογραφικός φακός της Ρούλας Ρέβη, ενώ τις πινελιές ομορφιάς βάζουν ο Γιάννης Μαρκετάκης και ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Η Ζέτα Μακρυπούλια συνδύασε δουλειά και διασκέδαση στη φωτογράφιση για την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-14 της Raxevsky και η «Espresso» βρέθηκε στα παρασκήνια, όπου η παρουσιάστρια όχι μόνο πόζαρε ως μοντέλο, αλλά έδωσε και το σύνθημα για το γλέντι που στηνόταν στο σετ σε κάθε λήψη.

Η μούσα της εταιρίας ενδυμάτων έκανε άλλο ένα ταξίδι ομορφιάς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Ιωαννίνων. Επισκέφτηκε και απαθανατίστηκε από τον φακό της συντρόφου του Αποστόλη Τότσικα στο Κάστρο, στη Λίμνη, στο νησάκι της κυρά Φροσύνης, το Μέτσοβο και στα Ζαγοροχώρια.

Απ’ όπου κι αν πέρασε η χαρούμενη παρέα, οι ντόπιοι ενθουσιάστηκαν και υποδέχτηκαν θερμά τόσο τη Ζέτα όσο και τους συνεργάτες της. Δεν ξέρουμε αν τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή κι αν θα φορέσει σύντομα νυφικό στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όμως την καλοδέχτηκαν και εκείνη δεν αρνήθηκε ακόμη και να ποζάρει μαζί τους σε αναμνηστικές φωτογραφίες. Για να καταλάβετε το κλίμα που επικρατούσε, αρκεί να σας πούμε ότι στήθηκε ολόκληρο γλέντι για τις ανάγκες της φωτογράφισης στον Αβερώφειο κήπο με τον τοπικό χορευτικό σύλλογο του Μετσόβου. «Επίσης μας διατέθηκαν το μουσείο Τοσίτσα και η βάρκα που χρησιμοποιούν στο νησί της κυρά Φροσύνης» δήλωσε στην «Espresso» ο διευθυντής διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων της εταιρίας, Βασίλης Βόττας. Η Ζέτα Μακρυπούλια ένιωσε αμέσως μέλος της παρέας και έσυρε πρώτη τον χορό φορώντας το γνωστό little black dress και έχοντας τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά σε κότσο με περίτεχνες κοτσίδες.

Σε άλλη λήψη η παρουσιάστρια εμφανίζεται σαν υπερήφανη καβαλάρισσα πάνω σε ένα πανέμορφο καφέ άλογο, ένα στιγμιότυπο που απόλαυσαν πολύ τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της. Η όμορφη συντροφιά δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός ότι βρέθηκε στην Ηπειρο γι’ αυτή τη δουλειά κι έτσι φρόντισε να δοκιμάσει ντόπιες νοστιμιές και να διασκεδάσει σε ταβερνάκια και μαγαζιά της περιοχής. Οσο για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι συναυλίες του τον κράτησαν μακριά από την αγαπημένη του και δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει ώστε να μοιραστούν όμορφες στιγμές με… άρωμα Ηπείρου.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...







Μποζουκια Αθηνα