Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Τα μηχανοκίνητα τμήματα και πάλι στην παρέλαση

Η Θεσσαλονίκη θα ξαναδεί τα…τεθωρακισμένα.

Για λόγους οικονομίας (λέγανε κάποιοι) στις παρελάσεις για τις εθνικές μας επετείους είχαν σταματήσει να κάνουν την εμφάνισή τους τα μηχανοκίνητα τμήματα. Ομως, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου επανέρχονται τα μηχανοκίνητα –  τουλάχιστον για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη!

Στη διαταγή που εκδόθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα defencenet, διατάσσονται οι σχηματισμοί που θα εμπλακούν στην παρέλαση να προετοιμαστούν κατάλληλα για να παρουσιάσουν στον ελληνικό λαό τα κορυφαία οπλικά συστήματα της χώρας κατά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για εξέλιξη η οποία πραγματικά θα έχει υπερ-θετικό αντίκτυπο στο ηθικό των μονάδων που θα συμμετάσχουν, αλλά και όλων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Ελληνες πολίτες με μεγάλη λαχτάρα περιμένουν να χειροκροτήσουν τα «ατσάλινα τείχη» της χώρας, που αγοράστηκαν με το αίμα και το υστέρημά τους.

Ταυτόχρονα θα σταλεί και ένα καθαρό μήνυμα προς την Ανατολή (αλλά και τον Βορρά…) ότι το σύστημα δεν έχει καταρρεύσει, ότι μπορεί να πραγματοποιεί μεγάλες συνεχόμενες ασκήσεις, όπως η «Παρμενίων 2013», αλλά και αυτές που ακολουθούν. Ταυτόχρονα, δε, να συμμετέχει σε μια απαιτητική παρέλαση. Τέλος, περνά κι ένα μήνυμα οικονομικού περιεχομένου, αν πιστέψουμε ότι οι λόγοι τότε ήταν οικονομικοί, ότι η Ελλάδα αντέχει αυτά τα έξοδα για την κίνηση των «ατσαλένιων τειχών» της.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα