Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η ατίθαση εγγονή του τέως

Η Μαρία – Ολυμπία, η 17χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ζει έντονα σκίζοντας τα… βασιλικά πρωτόκολλα.

Ανανεώνει τακτικά το μαύρισμά της στις Μπαχάμες, κάθεται στις πρώτες σειρές των επιδείξεων μόδας και βασιλεύει στα εξώφυλλα των περιοδικών και τα social networks… Η πρωτότοκη και μοναδική κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ έχει μεγαλώσει πια. Και λίγο πριν από την ενηλικίωσή της έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε νέο «it girl», κάνοντας τα διεθνή μίντια να μιλάνε για τη «σύγχρονη πριγκίπισσα».


Είναι γεγονός ότι η Μαρία Ολυμπία δεν μοιάζει με τους υπόλοιπους γόνους αριστοκρατών και βασιλιάδων. Εχει εκφράσει πολλές φορές την αδιαφορία της για τους τίτλους και τα αξιώματα, καθώς και την επιθυμία της για «φυσιολογική ζωή».


Κολλητή με τη Λούρδη


Οσο φυσιολογική βέβαια θα μπορούσε να είναι η ζωή ενός κοριτσιού που έχει κολλητή φίλη την κόρη της Μαντόνα, τη Λούρδη, και μια παρέα μεταξύ των οποίων η Μία Ρόθτσιλντ (της γνωστής οικογενείας), η Κίρα Κένεντι (επίσης της γνωστής οικογενείας), η Ταλίτα φον Φίρστενμπεργκ (εννοείται και πάλι της γνωστής οικογενείας), η νεαρή λαίδη Αμέλια Γουίντσορ και ο γιος του γνωστού γκαλερίστα Κένι Σάχτερ, Αντριαν.


Σε κάθε περίπτωση, η 17χρονη κατάφερε να γλιτώσει τη φοίτηση σε ένα καθωσπρέπει κολέγιο της Ελβετίας, δεν ακολουθεί πρωτόκολλα συμπεριφοράς στην καθημερινότητά της και με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών της απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της, όπως θα έκανε μια αυθεντική jet setter.


Η εγγονή του τέως γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1996 στη Νέα Υόρκη, έναν χρόνο μετά τον λαμπερό γάμο των γονιών της στο Λονδίνο. Με δεδομένο ότι εκείνη τη χρονιά διεξάγονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Ατλάντα, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ αποφάσισαν να της δώσουν το σύνθετο όνομα Μαρία Ολυμπία, αν και στην πορεία της ζωής της επικράτησε τελικά το δεύτερο όνομα. Βαφτίστηκε στο Φανάρι και ένας από τους νονούς της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος. Αλλωστε οι σχέσεις της οικογένειάς της με τους Βρετανούς γαλαζοαίματους ήταν πάντα πολύ στενές. Οχι τυχαία, η Μαρία Ολυμπία θεωρείται ότι βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων νονών για το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.


Μεγαλώνοντας, η ομοιότητα με τη μητέρα της γινόταν όλο και πιο φανερή. Πέρα από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της, η μικρή εξελισσόταν σε ένα εξωστρεφές, κοινωνικό, χαρούμενο και «cool» πλάσμα, όπως έχει χαρακτηρίσει και η ίδια τη μητέρα της. Ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή της και δεν κρύβεται πίσω από τους τίτλους και τις τυπικότητες.


Η γκαρνταρόμπα της


Πρόκειται φυσικά για μια συμπεριφορά που την έχει κληρονομήσει από τη Μαρί Σαντάλ, την οποία ακολουθεί πρόθυμα σε κοσμικές δεξιώσεις, πάρτι γνωστών μόδιστρων -μητέρα και κόρη είναι πάντα στην guest list του Valentino- και γκαλά γαλαζοαίματων. Το ντύσιμό της φέρει πάντα επώνυμη υπογραφή και συχνά είναι δανεισμένο από την πλούσια γκαρνταρόμπα της μητέρας της. Αλλωστε η Μαρία Ολυμπία έχει αποτελέσει από μικρή μοντέλο για τη μητέρα της, αφού το χαριτωμένο της πρόσωπο και το καλλίγραμμο σώμα της την καθιστούσαν ιδανική για να παρελαύνει στις πασαρέλες φορώντας τα παιδικά ρούχα υψηλής ραπτικής που σχεδίαζε η Μαρί Σαντάλ.


Μαθημένη βέβαια μεγαλώνοντας στις μπλούζες Ralph Lauren, τις φούστες Chloe, τις τσάντες Chanel και τα υποδήματα Isabel Marant, ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι η έφηβη μαθήτρια που ζει με την οικογένειά της στο Λονδίνο θα αντιδρούσε στους πιο αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες του σχολείου της. «Οι φούστες πρέπει να είναι αυστηρά ένα-δύο εκατοστά πάνω από το γόνατο. Αλλά εγώ δεν το ακολουθώ αυτό» παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «W».


Εξώφυλλο στο  «Vanity Fair»


Η συνέντευξη αυτή ήρθε λίγο μετά το πρώτο επίσημο εξώφυλλό της σε περιοδικό. Πάντα μαζί με τη μητέρα της, η λαμπερή Μαρία Ολυμπία φωτογραφήθηκε για την ισπανική έκδοση του «Vanity Fair», στο πλαίσιο ενός αφιερώματος με τίτλο «Η ζωή και τα μυστικά δύο μοντέρνων πριγκιπισσών». Με ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ανά χείρας, η 17χρονη πόζαρε χαλαρή πάνω σε ένα κρεβάτι του οικογενειακού σπιτιού της στο Λονδίνο, το οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο παιδότοπο». Και πώς αλλιώς να το χαρακτήριζε, αφού έχει μάθει να της γίνονται πάντα τα χατίρια; Αλλωστε ως το μοναδικό κορίτσι της οικογένειας -αφού και τα τέσσερα αδέρφια της είναι αγόρια- είχε πάντα την αμέριστη προσοχή και αποτελούσε την αδυναμία τόσο των γονιών όσο και των παππούδων της.


Η αγάπη για τη μόδα και το ημερολόγιο στο Instagram


Οπως και η μητέρα της, η οποία αγαπάει τη μόδα και σχεδιάζει γουστόζικα παιδικά ρούχα, έτσι και η Μαρία Ολυμπία παρακολουθεί τις τάσεις στις πασαρέλες από τις πρώτες σειρές των καθισμάτων. Αγαπημένος της οίκος ραπτικής είναι ο Dior, σε βαθμό που κάθε φορά που θα βρεθεί ή θα σταθεί έξω από μπουτίκ του θα τη φωτογραφίσει και θα την ανεβάσει στο Instagram. Γιατί ακριβώς όπως και η μητέρα της, έτσι και η 17χρονη είναι σταθερά συντονισμένη με τον online κόσμο.


Τη στιγμή που πολλές κοπέλες του κύκλου της τηρούν πρωτόκολλα συμπεριφοράς και σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή, η εγγονή του τέως φροντίζει να μοιράζεται την καθημερινότητά της δημοσιεύοντας τακτικά φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. Φωτογραφίες που τραβάει χορεύοντας μέσα σε νυχτερινά κλαμπ, κάνοντας ηλιοθεραπεία με μαγιό πάνω σε πολυτελή σκάφη, παίρνοντας αστείες γκριμάτσες μαζί με φίλες της, κρατώντας αγκαλιά τα αδέρφια της, βολτάροντας στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς, γευματίζοντας σε ακριβά εστιατόρια, δοκιμάζοντας ρούχα σε γνωστές μπουτίκ… Για τη Μαρία Ολυμπία η ζωή είναι ένα πάρτι. Και γιατί να το κρύψει άλλωστε;


ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....