Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ο ένας «έδωσε» τον άλλον και οι τρεις τον κλινικάρχη!

Ο ανακριτής διαφθοράς έκρινε προφυλακιστέους τους κατηγορουμένους για απάτη στον Οίκο Ναύτου.


Ο ένας στον άλλον κι όλοι μαζί στον… κλινικάρχη που τους κατήγγειλε επιρρίπτουν τις ευθύνες για την εμπλοκή τους στην απάτη εκατομμυρίων στον Οίκο Ναύτου οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι, που πέρασαν χθες το κατώφλι του ανακριτή διαφθοράς.


Η… αλληλεγγύη μεταξύ των κατηγορουμένων, που μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, «γκρεμίστηκε» ενώπιον του δικαστικού λειτουργού, καθώς και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται στρέφοντας τα βέλη τους ο ένας στον άλλον.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποσπασμένη στο υπουργείο Παιδείας υπάλληλος του Οίκου Ναύτου χαρακτήρισε στην απολογία της την ανάμιξή της στην υπόθεση «επιπόλαιη απερισκεψία» και ισχυρίστηκε πως η συμμετοχή της συνίσταται στον καθαρά διαμεσολαβητικό της ρόλο, καθώς έφερε σε επαφή τον κλινικάρχη με τον συγκατηγορούμενό της Στ. Γκ. Ευθύνες επέρριψε και στον ιδιοκτήτη της κλινικής υποστηρίζοντας πως επιχείρησε να παγιδέψει τους κατηγορουμένους!


«Είναι ξεκάθαρη η προβοκατόρικη δράση του καταγγέλλοντα κλινικάρχη, ο οποίος έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την αθέμιτη παγίδευσή μας, καλώντας ουσιαστικά τις περισσότερες φορές εκείνος πρώτος, επιχειρώντας να εξασφαλίσει ότι θα τελεστούν άδικες πράξεις από εμάς τους κατηγορουμένους» φέρεται να υποστήριξε η κατηγορουμένη.


Μια απλή επίσκεψη…


Τον υπάλληλο του τμήματος ενταλμάτων του ταμείου «έδειξε» ως ενορχηστρωτή της απάτης και η δεύτερη κατηγορουμένη στη χθεσινή απολογία της στον ανακριτή. Η υπάλληλος λογιστηρίου του Οίκου Ναύτου, που συνελήφθη με τον σύζυγό της έξω από την κλινική την ημέρα της επίμαχης συναλλαγής των 205.000 ευρώ, φέρεται να υποστήριξε πως «είναι δεδομένο ότι κυρίαρχο ρόλο και γνώση είχε ο Στ. Γκ.».


Η κατηγορουμένη επιχείρησε να πείσει τον δικαστικό λειτουργό ότι ο βαθμός της ανάμιξής της στην υπόθεση περιορίζεται σε μια απλή επίσκεψη στο γραφείο του κλινικάρχη, στο Αιγάλεω, μαζί με τους συγκατηγορουμένους της Στ. Γκ. και Τζ. Γ., κατά την οποία δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή στη συζήτηση που έλαβε χώρα.
Από την άλλη πλευρά, ο -κατά τις δύο συγκατηγορούμενές του- εγκέφαλος του σχεδίου αφαίμαξης του ταμείου των ναυτικών στην απολογία του φέρεται να «έδειξε» άλλη κατηγορουμένη ως υπεύθυνη της κομπίνας!


«Κατά το κατηγορητήριο είναι δεδομένο ότι η αρμόδια υπάλληλος για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των κλινικών Α. Χ. ήταν ενήμερη και γνώριζε για τη μεθόδευση» υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε εξαρχής για την επανείσπραξη ήδη εξοφλημένων τιμολογίων κι ότι ενεπλάκη στην υπόθεση, καθώς λύγισε «κάτω από το βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων»!


Αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη της κλινικής, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως λειτουργούσε ως «agent provocateur», ενώ εξαπέλυσε βολές και κατά του… ΣΔΟΕ που «δημιούργησε μία υπόθεση η οποία στερείται αντικειμένου»!


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα