Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτες με λεφτά αισθήματα!

Οι επιχειρηματίες που «λύγισαν» στη θέα αστεριών της πασαρέλας και έρωτες που κατέληξαν σε γάμο.

Αφού έφτασε σχεδόν στο κατώφλι της εκκλησίας με τον Νοτιοαφρικανό ζάπλουτο έμπορο διαμαντιών Γουόλτερ Χένινγκ, η πανέμορφη Αλεξάνδρα Λοΐζου εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Νέα Υόρκη και έκανε επανεκκίνηση στη ζωή της ανεβάζοντας πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Ιnstagram και το τεράστιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Ο νέος της αγαπημένος είναι επίσης επιχειρηματίας, ο γοητευτικός Ελληνοαμερικανός Γιώργος Γιαννόπουλος, και σύμφωνα με το περιβάλλον της, ο γάμος τους θα γίνει του χρόνου. Η ομορφιά και οι μπίζνες (κατά έναν τρόπο) πάνε συχνά μαζί. Γι’ αυτό ακριβώς οι γάμοι μεταξύ επιχειρηματιών και μοντέλων είναι πολύ μα πάρα πολύ συχνό φαινόμενο.

Την περασμένη άνοιξη το σέξι μοντέλο και Playmate Εφη Κυριακού έκανε (σχεδόν μυστικό) πολιτικό γάμο, μακριά από κάμερες και δημοσιότητα, με τον Λετονό επιχειρηματία Lasha Orebladze, τη στιγμή που όλοι νόμιζαν ότι θα παντρευτεί τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο είχε σχέση τριών ετών.

Ο επιχειρηματίας έχει τον τελευταίο καιρό σοβαρή σχέση με την εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούριου. Το όμορφο ζευγάρι δείχνει ερωτευμένο και ευτυχισμένο, και δεν θα είναι έκπληξη αν στο μέλλον επισημοποιήσει τον έρωτά του. Από την άλλη, η Εφη Κυριακού χώρισε τον νεαρό επιχειρηματία από τη Λετονία και πέρασε το καλοκαίρι της (και το φθινόπωρό της) στη Μύκονο, παρέα με διάσημο επιχειρηματία του νησιού.

Το ζευγάρι ωστόσο που «παραμονεύουν» επιμόνως τα μίντια όλου του κόσμου είναι αυτό του Σταύρου Νιάρχου τζούνιορ και του τοπ μόντελ Τζέσικα Χαρτ. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, αλλά από το καλοκαίρι η Τζέσικα -μοντέλο της Victoria’s Secret- κυκλοφορεί και φωτογραφίζεται με ένα πανάκριβο μονόπετρο στο χέρι.

Θρησκευτικό γάμο αναμένεται να κάνουν σύντομα η λαμπερή playmate και μοντέλο Νάταλι Θάνου και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καρέλας. Οι δυο τους δεν γνωρίζονταν παρά μερικές εβδομάδες πέρυσι, όταν αποφάσισαν να συζήσουν, ο έρωτάς τους όμως ήταν κεραυνοβόλος και η απόφαση να ζήσουν μαζί ήταν κοινή και άμεση. Σήμερα η 29χρονη Νάταλι Θάνου είναι και ευτυχισμένη μαμά, αφού τον περασμένο Μάιο γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ σκοπεύει σύντομα να κάνει και θρησκευτικό.

Τον περασμένο Ιούνιο εξάλλου η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Γιώτα Κουφαλίδου με νυφικό Elie Saab παντρεύτηκε τον καλό της, τον επιχειρηματία Στέλιο Ελληνα, σε έναν ρομαντικό γάμο στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, στον Πρωταρά της Κύπρου, παραχωρώντας μάλιστα -κατά τα ήθη των διασήμων στο εξωτερικό- τα αποκλειστικά δικαιώματα σε περιοδικό. Πέρυσι η Ρέα Τουτουνζή και ο αγαπημένος της, ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαρτζούκης, ύστερα από ένα χρόνο σχέση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο της Γλυφάδας, με καλεσμένους μόνο στενούς συγγενείς και φίλους, ενώ από τους πιο πολυσυζητημένους celebrity γάμους ήταν αυτός της Χρυσάνθης Ντάφλα και του γνωστού επιχειρηματία Αλέξη Λούβαρη το 2011.

Το κοσμικό ζευγάρι έκανε τον γάμο του στο εξωτικό Μπαλί, με τη νύφη να φοράει νυφικό Vera Wabg και καλεσμένους μόλις 25 άτομα, στενούς φίλους κυρίως από τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και συγγενείς τους, ενώ στην τελετή τήρησε πιστά τα τοπικά έθιμα. Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο γοητευτικός επιχειρηματίας συναντήθηκαν πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Την ίδια χρονιά στο Long Island της Νέας Υόρκης το μοντέλο Τζένιφερ Στάνο παντρευόταν στο Oheka Castle, ύστερα από δύο χρόνια σχέση, τον δισεκατομμυριούχο Αλκη Δαυίδ, τον ιδιοκτήτη του διαδικτυακού καναλιού FilmOn, με περισσότερους από 150 εκατομμύρια φαν στις ΗΠΑ. 

Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα η Τζένιφερ γέννησε ένα κοριτσάκι (ενώ πριν είχε ανεβάσει στο blog όλες τις λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της), στο ίδιο νοσοκομείο που γέννησε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον.

Πραγματικό «παραμύθι»

Βέβαια η περίπτωση που αναμφίβολα ξεχωρίζει και το πραγματικό «παραμύθι» είναι αυτό της Κέντρα Σπίαρς, του 28χρονου σούπερ μόντελ (γνωστή και ως σωσίας της Σίντι Κρόφορντ) που παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες τον πρίγκιπα των 800.000.000 δολαρίων, τον Ραχίμ Αγά Χαν, γιο του πνευματικού ηγέτη των σιιτών Ισμαηλιτών μουσουλμάνων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Château de Bellerive, στη Γενεύη, ενώ ο Ραχίμ δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να ακολουθήσει την «οικογενειακή παράδοση», αφού ο πατέρας του, ο 49ος Αγά Χαν, υπήρξε παντρεμένος με τη Βρετανίδα μοντέλο Σάρα Κρόκερ-Πουλ και ο παππούς του με τη Ρίτα Χέιγουορθ. Σύμφωνα με το «Forbes», ο Ραχίμ Αγά Χαν είναι ανάμεσα στους πέντε πλουσιότερους μουσουλμάνους επιχειρηματίες του κόσμου, ενώ ανάμεσα στα (πολλά) ακίνητά του είναι και ένα αιγαιοπελαγίτικο αρχοντικό στην Πάτμο.

Τα top models τον προτιμούν… ζάπλουτο

Ενα πολύκροτο διαζύγιο πολλών εκατομμυρίων και ένας γάμος που έχει προαναγγελθεί είναι το θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας Σκοτ Γιανγκ προκειμένου να παντρευτεί το 29χρονο μοντέλο Νοέλ Ρενό, χωρίζει από τη 49χρονη σύζυγό του, η οποία στο δικαστήριο του ζητάει 300.000.000 δολάρια, ισχυριζόμενη ότι η περιουσία του ανέρχεται τουλάχιστον στο 1 δισ., «καρφώνοντάς» τον και στην εφορία για κρυφά κέρδη, ενώ νέα στοιχεία ανεβάζουν την περιουσία του σε 4,5 δισ. δολάρια. Η ξανθιά και σέξι Νοέλ περιμένει υπομονετικά την έκβαση της δίκης για να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των μοντέλων που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν ή συμβίωσαν με επιχειρηματία, κάτι εξαιρετικά συνηθισμένο και εκτός των συνόρων.

Κάπως έτσι το «κορμί» Ελ Μακφέρσον -κούκλα και στα 49 της- παντρεύτηκε το καλοκαίρι τον 43χρονο Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζεφρ Σόφερ, ενώ το σούπερ μόντελ Αλεσάντρα Αμπρόσιο συζεί από το 2008 με τον επιχειρηματία Τζέιμι Μαζούρ έχοντας μαζί του και δύο παιδιά, την 5χρονη Ανια και τον δίχρονο Νόα. Οι φήμες τούς χωρίζουν κάθε τόσο, αλλά το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει κοινές οικογενειακές εμφανίσεις που δρουν πυροσβεστικά και αποκαθιστούν την αλήθεια. Ο Τζέιμι είναι ιδιοκτήτης μεγάλης βιομηχανίας ρούχων και η περιουσία του ξεπερνά τα 20.000.000 δολάρια, ενώ εκείνη βρίσκεται στην 6η θέση στη λίστα του αμερικανικού οικονομικού περιοδικού «Forbes» με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Η Ναταλία Βοντιάνοβα, το σούπερ μόντελ από τη Ρωσία, έκλεψε την καρδιά του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Αντουάν Αρνό (γιος του πλουσιότερου ανθρώπου της Γαλλίας) το 2011 και όπως ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ο ίδιος ο Αρνό στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, περιμένουν τώρα το πρώτο τους παιδί. Το 2011 εξάλλου έγινε στο Σαν Τροπέ ο θρυλικός γάμος της 28χρονης σήμερα Ρωσίδας τοπ μόντελ Νατάσα Πόλι με τον Δανό επιχειρηματία Πέτερ Μπάκερ και τον Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...