Ποντάρει στα ταλέντα από τις ακαδημίες της

Το σχέδιο της ΑΕΚ για τις υποδομές, τα «λαβράκια» και το τμήμα σκάουτινγκ.

Ψηλά τον πήχη τοποθέτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χθες στη συζήτηση που έγινε στο ΟΑΚΑ για τις ακαδημίες της ΑΕΚ, παρουσία του επικεφαλής των τμημάτων Ακη Ζήκου και του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών Μιχάλη Μητροτάσιου.


«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας και είμαστε όλοι μαζί στα Σπάτα. Υλοποιήθηκε το τρίτο γήπεδο με τη βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη. Θέλουμε σε δύο χρόνια να έχουμε ανεβάσει παίκτες στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος. Αν δεν γίνει, θα φύγουμε όλοι μαζί από εδώ» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση-μήνυμα του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ.


Ο Ζήκος από την πλευρά του τόνισε: «Για πρώτη φορά οι ακαδημίες έχουν στέγη και δικό τους σπίτι. Κ17 και Κ18 έχουν ξεκινήσει ήδη και, όταν μπουν οι προβολείς, θα έρθουν και τα άλλα τμήματα. Οι ακαδημίες είναι βαρέλι δίχως πάτο, πρέπει να δουλεύονται συνέχεια. Εχουμε στήριξη από την πρώτη ομάδα».


Τον λόγο πήρε και ο κ. Μητροτάσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλοσοφία των ακαδημιών: «Το πρόγραμμά μας αναλύεται σε τρία επίπεδα. Διδασκαλία παιδιών, εκπαίδευση τεχνική και τακτική και μετά τα 15 τους να προπονηθούν σωστά σε επίπεδα καθοδήγησης. Από 17 ετών και μετά να είναι για την πρώτη ομάδα».


Οπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ έχει οργανώσει ένα ειδικό τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο εργάζεται αποκλειστικά για την ανεύρεση ταλέντων απ’ όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στείλει κι εκείνος μήνυμα στους ανθρώπους των υποδομών ότι περιμένει πολλά από τη δουλειά τους, καθώς πρόθεση είναι η ομάδα να στηρίζεται σε βάθος πενταετίας κατά πολύ σε δικά της παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την