Η μικρή Μαρία οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος εμπορίας βρεφών

Οι άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στα χέρια τους σημαντικές πληροφορίες για την εμπλοκή συγκεκριμένων υπαλλήλων σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.

Την ώρα που η 4χρονη Μαρία εξακολουθεί να φιλοξενείται στον σύλλογο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου φτάνουν καθημερινά δεκάδες αιτήσεις ζευγαριών που θέλουν να την υιοθετήσουν, η έρευνα για το πώς κατέληξε στην οικογένεια των Τσιγγάνων στα Φάρσαλα οδηγεί τις ελληνικές Αρχές στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος εμπορίας βρεφών.


Οι άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό το αρχείο του νοσοκομείου της Λαμίας με αφορμή την υπόθεση του ξανθού άγγελου που γεννήθηκε στη μαιευτική κλινική στις 31 Ιανουαρίου του 2009 έχουν στα χέρια τους σημαντικές πληροφορίες για την εμπλοκή συγκεκριμένων υπαλλήλων σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν το κατώφλι του νοσηλευτικού ιδρύματος το περασμένο Σάββατο διεξάγοντας εξονυχιστική έρευνα στις γεννήσεις που έγιναν από Βουλγάρες μητέρες. Στα αρχεία του νοσοκομείου εντόπισαν ούτε έναν ούτε δύο, αλλά περί τους 230 φακέλους, οι οποίοι αφορούν γεννήσεις που έγιναν από αλλοδαπές στη μαιευτική κλινική από το 2008 έως και σήμερα.


Ωστόσο αυτό που φαίνεται να τους προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι στα συρτάρια του γραφείου κίνησης του νοσοκομείου βρέθηκε μεγάλος αριθμός διαβατηρίων και ταυτοτήτων, έγγραφα τα οποία είχαν παρακρατηθεί από αλλοδαπούς που δεν είχαν να πληρώσουν όταν πήραν εξιτήριο. Για το θέμα αυτό διέταξε κατεπείγουσα έρευνα και ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Κουτσοπίνης.


Ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso» επιβεβαίωσε ότι οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έρευνα στο νοσοκομείο, όμως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι έχει διατάξει έρευνα για τα έγγραφα που βρέθηκαν στα συρτάρια.


«Οντως ήρθαν και έκαναν έρευνα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας» ανέφερε ο κ. Κουτσοπίνης.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την