Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Βάζουν φωτιά στην… πίστα!

Η μουσική συνύπαρξη της Μάιρας Ψιλοπούλου και της Ρομίνας Πουλικάκου.

Δύο εκρηκτικές τραγουδίστριες βάζουν… φωτιά στην πίστα του Bouzoukia live, στις Τζιτζιφιές! Η Ρομίνα Πουλικάκου και η Μάιρα Ψιλοπούλου αναστατώνουν με τη σκηνική παρουσία και τη φωνή τους, και μιλώντας στην «Espresso» για τη συνεργασία τους δεν έκρυψαν την εκτίμηση που τρέφει η μία για την άλλη.


Η Ρομίνα Πουλικάκου (μετά το τραγούδι «Σε καλό να μου βγει» με τους VIP ετοιμάζει τα καινούργια της κομμάτια σε συνεργασία με τους Καπίρη – Θεοδώρου),τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τη Μάιρα, στης οποίας το ταλέντο πιστεύω πάρα πολύ, συνυπάρχω επαγγελματικά για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να τη συμβουλεύω για τα επαγγελματικά της βήματα όσο καλύτερα μπορώ κι επειδή είναι και ηθοποιός, έχει έναν μοναδικό τρόπο με τον οποίο στέκεται πάνω στην πίστα.


»Δουλεύει πάρα πολύ και θεωρώ ότι αν συνεχίσει έτσι, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέληση, θα πετύχει πολλά και στον χώρο του τραγουδιού. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι λόγω κρίσης τα πράγματα στον χώρο της διασκέδασης έχουν αλλάξει. Εκτός από το ταλέντο του κάθε καλλιτέχνη απαιτείται και ομαδική αρμονική συνεργασία όλων εκείνων που απαρτίζουν το σχήμα ενός νυχτερινού κέντρου».


Σεβασμός


Από την πλευρά της, η Μάιρα Ψιλοπούλου (να σημειώσουμε πως θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τον Τάσο Σούρμπα στη Star planet records) μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ρομίνα Πουλικάκου.


«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπό της. Είναι από τις τραγουδίστριες που ό,τι έχουν πετύχει το οφείλουν στη σκληρή δουλειά και στο ταλέντο τους. Η παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στις πίστες και στη δισκογραφία είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτη» είπε η καλλιτέχνιδα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα