Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Απόφαση-μαχαιριά για Αρη από το Πρωτοδικείο

Απορρίφθηκε τελικά από το δικαστήριο η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Ως «προσωρινό ανάχωμα» στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ χαρακτήρισε η διοίκηση του Αρη τη χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που προσγείωσε ανώμαλα την ομάδα, αφού -παρά τις ενέργειες που είχαν γίνει για τη συμπλήρωση του φακέλου και τις αισιόδοξες προβλέψεις- η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Μια απόφαση που φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα επιβίωσης στην ομάδα, αλλά η διοίκηση, με χθεσινή της ανακοίνωση, ξεκαθαρίζει ότι είναι πεπεισμένη για την τελεσίδικη «ευόδωση της προσπάθειας». Γεγονός που φανερώνει την πρόθεση των «κιτρίνων» να προχωρήσουν σε έφεση.


Ακόμη από τη διοίκηση υπογραμμίζεται: «Η συντριπτική πλειοψηφία των πιστωτών μας έχει ήδη συμβληθεί και ρυθμίσει την απαίτησή της, ανεξαρτήτως από την επικύρωση της συμφωνίας από το δικαστήριο. Οι ανωτέρω ρυθμίσεις θα εξακολουθήσουν να τηρούνται στο ακέραιο, χωρίς να διακόπτεται η διαρκής προσπάθεια της ΠΑΕ Αρης να συμβληθεί με το σύνολο των πιστωτών της, ώστε αφενός να ικανοποιηθεί το σύνολο αυτών μέσω συναινετικής διαδικασίας και αφετέρου να επιτευχθεί η ουσιαστική εξυγίανση της ΠΑΕ».


Τέλος, γίνεται λόγος για απαξίωση της ομάδας από εκείνους που ευθύνονται για τη δημιουργία της σημερινής κατάστασης. «Είναι οι ίδιοι που από το καλοκαίρι επενδύουν στην απαξίωση της ομάδας και στη δημιουργία τεχνητής κρίσης, προκειμένου να βρουν “κερκόπορτα” για να επανέλθουν στα κοινά» τονίζεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα δίνεται και μια υπόσχεση ότι σύντομα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το ζήτημα του επενδυτή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης είχε χθες πολύωρες συσκέψεις για το ζήτημα με το νομικό επιτελείο, ενώ τα είπε και με τον προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...







Μποζουκια Αθηνα