Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις...

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

101 χρόνια φυλακή στον Αλβανό ληστή στο σπίτι του Δώνη

Βαριά καμπάνα», που ξεπερνάει τον ένα… αιώνα φυλάκισης, έριξε χθες το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στους δύο αδίστακτους Αλβανούς.

«Βαριά καμπάνα», που ξεπερνάει τον ένα… αιώνα φυλάκισης, έριξε χθες το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στους δύο αδίστακτους Αλβανούς οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του προπονητή Γιώργου Δώνη στην Κηφισιά το 2012 και είχαν πιάσει ομήρους τα παιδιά, τα πεθερικά και την οικιακή βοηθό του, ενώ είχαν τραυματίσει κι έναν αστυνομικό.


Οι δύο κακοποιοί κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικών, για ακόμη εννέα ληστείες και απόπειρα ληστείας, για οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Το δικαστήριο επέβαλε στον 35χρονο ποινή κάθειρξης 101 ετών, ενώ στον 26χρονο συνεργό του ποινή κάθειρξης 58 ετών.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι κακοποιοί ήταν ιδιαίτερα κυνικοί. Ο 35χρονος Αλβανός μάλιστα σημείωσε με έμφαση ότι «αν ήθελα, θα τους είχα σκοτώσει όλους».


«Ως συνήγορος πολιτικής αγωγής του τραυματία αστυνομικού, θεωρώ ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν άκρως ικανοποιητική. Οχι με την έννοια της εκδίκησης, αλλά με την έννοια της κοινωνικής απαξίας τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων» ανέφερε στην «Espresso» η δικηγόρος και συνεργάτιδα του Πέτρου Μαντούβαλου, Νίκη Αραμπατζή.


Το πρωί της 28 Ιουνίου του 2012 οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη και αφού ακινητοποίησαν τα πεθερικά του, τα παιδιά του και την οικιακή βοηθό, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα. Η σύζυγος του προπονητή επιστρέφοντας στο σπίτι αντιλήφθηκε ότι γινόταν ληστεία και κατέφυγε στην οικία του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Οι κακοποιοί επιχείρησαν να διαφύγουν παίρνοντας όμηρο τον πεθερό του Δώνη, τον οποίο άφησαν ελεύθερο αργότερα.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.







Μποζουκια Αθηνα