Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις...

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Επέστρεψε στο κελί της η Β. Σταμάτη

Η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου πήρε εξιτήριο από το Δαφνί και οδηγήθηκε πίσω στον Κορυδαλλό.

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στο κελί της επέστρεψε, ύστερα από περίπου ενάμιση μήνα νοσηλείας στο Δαφνί, η σύζυγος του πρώην υπουργού και ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, η υγεία της έχει βελτιωθεί.


«Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου έλαβε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στις 18 Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε πίσω στη φυλακή. Οι γιατροί έκριναν ότι ανταποκρίνεται καλά στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται και συνεπώς δεν υπήρχε λόγος να παραταθεί η παραμονή της εκεί» σημείωσε και πρόσθεσε:


«Εκτιμούν ότι παρουσιάζει σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Ωστόσο θα συνεχίσει να λαμβάνει ειδική αγωγή, καθώς η ίδια έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει μέχρι να γίνει εντελώς καλά. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι αυτή η γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει μια βαριά κατάθλιψη με αυτοκτονικές τάσεις».


Η Βίκυ Σταμάτη δείχνει πλέον αρκετά πιο ήρεμη και δυνατή για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να εκτίσει τη 12ετή ποινή φυλάκισης που της επέβαλε το δικαστήριο. Σε αυτό φαίνεται να συνέβαλε και το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα μπορούσε να βλέπει μέσα στο Δαφνί τον μοναχογιό της αλλά και τους γονείς της. Γι’ αυτό άλλωστε της είχε δοθεί και ειδική άδεια.


Για την κατάστασή της έχει λάβει γνώση ο γιατρός των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος θα την παρακολουθεί στο εξής. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου πρέπει να ακολουθεί πιστά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορήγησαν οι γιατροί για τα συμπτώματα κατάθλιψης που εμφάνιζε. Οσο για τις τάσεις αυτοκτονίας, αυτές -σύμφωνα με τους γιατρούς- δεν υπάρχουν πια.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.







Μποζουκια Αθηνα