Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Τιμή» για Χρυσοχοϊδη το τζαμί στην Αθήνα!

Τιμή για Χρυσοχοΐδη το τέμενος στην Αθήνα.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Βουλή ότι «είναι τιμή μου που επί υπουργίας μου γίνεται το τέμενος στην Αθήνα».

Είχαν προηγηθεί φραστικές επιθέσεις από βουλευτή της Χ.Α., που είπε ότι «η σημερινή κυβέρνηση και οι προηγούμενες ενισχύουν τους αλλόφυλους ισλαμιστές και αποδομούν το έθνος». Αμέσως μετά ο υπουργός απάντησε:

«Εμένα προσωπικά την οικογένειά μου, που είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας, με καμένα σπίτια, με καμένες εκκλησιές, μου κάνει τιμή που απαντάω σήμερα σε εσάς και που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί» και συνέχισε:

«Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους με ένα μόνο κριτήριο: αν σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα και τον συνάνθρωπό τους ή αν είναι παράνομοι. Τίποτε άλλο.

Και δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε Πόντιους, Εβραίους, Αρμένιους, βουδιστές, χριστιανούς, μουσουλμάνους. Και είμαι περήφανος γιατί όταν απαντώ έτσι νιώθω πιο Ελληνας, ότι εκφράζω τον πολιτισμό και τις αξίες του τόπου. Είστε λάθος, κύριε βουλευτά. Μιλάτε άμυαλα και πράττετε άστοχα» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών, θυμίζοντας ότι η Βουλή εδώ και οχτώ χρόνια έχει ψηφίσει νόμο για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, διότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ε.Ε. που δεν διαθέτει λατρευτικό χώρο για τους μουσουλμάνους.

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανταπάντησε: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και πρόσθεσε ότι θα κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα την ίδια ώρα που μένει ημιτελής η μητρόπολη μετά τους σεισμούς, αλλά και η εκκλησία στην Αγίου Κωνσταντίνου και την ίδια ώρα που η Τουρκία λέει πως θα κάνει μουσείο και τζαμί την Αγία Σοφία.

Αμεση και πάλι ήταν η απάντηση του υπουργού: «Εσείς λέτε “όχι τζαμί”. Κάποιοι άλλοι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου λένε να κάνουνε την Αγία Σοφιά τζαμί. Πουλάτε μίσος και εσείς κι εκείνοι. Για να μαζεύετε μίσος για να στενέψετε τον κόσμο, να στύβετε τις ψυχές των πιο ταλαιπωρημένων ανθρώπων. Η δική σας Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ. Και όταν υπήρξε, συνοδεύτηκε από καταστροφές. Αυτός ο τόπος δεν έχει ανάγκη και δεν φοβάται το διαφορετικό».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα