Η ποιήτρια Ελένη Φιλίνη!

Γράφει από μαθήτρια, μελοποίησε κάποια από αυτά και θα τα εντάξει στο CD που ετοιμάζει.

Οχι μόνο ετοιμάζει CD με τραγούδια, αλλά οι στίχοι τους θα έχουν τη δική της υπογραφή. Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει άλλο ένα ταλέντο της μιλώντας στην «Espresso», εκείνο της στιχουργικής. Μάλιστα, το να γράφει στίχους είναι η συντροφιά της στις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Οπως λέει, επίσης, από μικρή εκφραζόταν μέσα από τους στίχους.


Αυτήν την περίοδο η Ελένη Φιλίνη έχει πέσει με τα μούτρα στη δημιουργία του πρώτου της CD, που θα φέρει τη σφραγίδα της όχι μόνο φωνητικά αλλά και στιχουργικά.


«Από τα πάμπολλα ποιήματα που έχω γράψει, ο ξάδελφός μου Παύλος Καρποδίνης, που είναι συνθέτης, έχει ήδη μελοποιήσει κάποια από αυτά. Θέλω να συνεργαστώ και με άλλους συνθέτες, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να αναφέρω τα ονόματά τους» μας λέει η ηθοποιός και μας αποκαλύπτει έναν στίχο της από εκείνους που έχουν ήδη γίνει τραγούδι.


«Μη μου ζητάς να ζήσω με τη σκέψη, εγώ αναπνέω με τους χτύπους της καρδιάς, μη φυλακίζεις του έρωτά μου το ταξίδι, θα χάσεις όλης της ζωής την ομορφιά».


Το γράψιμο ήταν πάντα μια νότα χαράς και εκτόνωσης για την όμορφη ηθοποιό. «Από τα μαθητικά χρόνια είχε φανεί η κλίση μου στο να γράφω ποιήματα και πεζά. Μάλιστα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στα σχολεία όπου πήγα με παρότρυναν να ακολουθήσω ένα επάγγελμα θεωρητικής κατεύθυνσης και εξεπλάγησαν που τελικά έγινα ηθοποιός».


Η Ελένη Φιλίνη έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές στη ζωή της, από τότε που ήταν ακόμη παιδί. Η ανάμνηση που την πονάει μέχρι και σήμερα είναι εκείνη του πατέρα της, που, όταν καταστράφηκε οικονομικά, ξενιτεύτηκε στον Παναμά. «Η φυγή του πατέρα μου στα ξένα για να βρει δουλειά ήταν για μένα μια μεγάλη απώλεια, την οποία προσπαθούσα να απαλύνω μέσα από τα ποιήματα που έγραφα. Επίσης έχω γράψει ποιήματα και για την αγαπημένη μου μητέρα, που “έφυγε” από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...