Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Ο γόης Νιάρχος που δαμάζει τα κύματα!

Ο 22χρονος κούκλος Τεό είναι εγγονός και χρυσός κληρονόμος του Ελληνα κροίσου.

Εκτός από το «βαρύ» επώνυμό του, ο Τεό Νιάρχος κουβαλάει από τα 18 του και τις βαριές… σανίδες του.


Ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες, αδερφός του Σταύρου, της Ευγενίας και της Ηλέκτρας, εκτός από νέος (μόλις 22 χρόνων), ωραίος και χρυσός κληρονόμος, είναι ένας από τους κορυφαίους surfers στην Καλιφόρνια. Ο αθλητής εδώ και τέσσερα χρόνια πληρώνεται για να δαμάζει τα πιο επικίνδυνα κύματα του πλανήτη, και μάλιστα είναι πλέον μέλος της ομάδας surfing της εταιρίας RVCΛ.


Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα brand ρούχων για surf και skateboard – μάλιστα, σπονσοράρει αθλητές στα αντίστοιχα αθλήματα.


Πρόσφατα και μετά τη συμφωνία με τον Τεό, η εταιρία ανέβασε στην ιστοσελίδα της τις περιπέτειες του νεαρού στο Μεξικό. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα, αφού ο όμορφος surfer καλείται να «πιάσει» και να «καβαλήσει» κύματα αρκετών μέτρων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που χάνεται μέσα τους. Αλλωστε, γι’ αυτό και η RVCΛ (που προφέρεται «ρούκα», προερχόμενο από την ελληνική λέξη «ρούχα») επέλεξε να τον εντάξει στο δυναμικό των αθλητών της, αφού είναι ριψοκίνδυνος, τολμηρός, αλλά και πολύ καλός γνώστης του σπορ.


Δεν είναι τυχαίο ότι, ύστερα από συνεννόηση με την οικογένειά του, ο Τεό βρέθηκε να μένει στη Χαβάη από την ηλικία των 11 χρόνων του, αφού ήθελε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το surfing. Βλέποντας την κλίση του στο άθλημα, αποφάσισε να πέσει ακόμη πιο… βαθιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), γι’ αυτό στα άμεσα σχέδιά του είναι να ασχοληθεί -αποκλειστικά- και επαγγελματικά με το σερφ.


Ωστόσο ο νεαρός είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Chapman της Καλιφόρνιας, με το ενδιαφέρον του να στρέφεται στο γραφιστικό σχέδιο, ενώ μεγάλη του αγάπη είναι και η φωτογραφία. Μάλιστα, διατηρεί τον δικό του λογαριασμό στο tumblr, με account name platosporn, όπου «ανεβάζει» τα φωτογραφικά του έργα, ανάμεσά τους και κάποια στα οποία έχει αιχμαλωτίσει αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα