Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

27χρονος δολοφόνος: «Εμπαινε ο διάολος μέσα μου»

❱❱ Ομολόγησε κυνικά ότι βίασε την 60χρονη μία φορά όσο ζούσε και άλλες δύο αφού είχε πεθάνει

Ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας ένιωσαν ανατριχίλα, όταν άκουσαν τον 27χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 60χρονης μοριακής βιολόγου Σούζαν Ιτον να παραδέχεται ψυχρά ότι εκτόνωσε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας!

Κάθε μέρα και μια γροθιά στο στομάχι φέρνουν οι αποκαλύψεις για τον διεστραμμένο δολοφόνο της διακεκριμένης Αμερικανίδας βιολόγου, ο οποίος στην καθημερινότητά του φορούσε το προσωπείο του καλού και αφοσιωμένου οικογενειάρχη για να κρύβει τα αρρωστημένα πάθη που σιγόκαιγαν μέσα του και έψαχναν αφορμή να ξεσπάσουν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην προφορική κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης ομολόγησε ότι βίασε την 60χρονη Αμερικανίδα μία φορά όσο ήταν εν ζωή και άλλες δύο αφότου είχε πεθάνει! Με τον ίδιο κυνισμό ανέφερε πως ερεθιζόταν στη θέα γυναικών και ότι τις φορές που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις ορμές του, ένιωθε, όπως είπε, σαν να έμπαινε ο διάβολος μέσα του.

«Οταν με πιάνει αυτή η μανία, με κυριεύει και δεν μπορώ να την ελέγξω. Μετά το μετανιώνω, αλλά είναι αργά» ήταν τα λόγια του νεαρού αγρότη στους έκπληκτους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «The Times» θέλουν τον 27χρονο γιο ιερέα από το Μάλεμε να ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι η δολοφονία της Σούζαν Ιτον ήταν μια «πράξη απελπισίας», την οποία πυροδότησε εν μέρει η παρακολούθηση ταινιών σκληρού πορνό!

Ο ίδιος, κατά την εφημερίδα, φέρεται επίσης ότι είπε πως έκανε ό,τι έκανε για να αναζωογονήσει τη μίζερη ζωή του!

f1 179

«Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά»

Αν και ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών προσπαθούσε να κρύβει τα πάθη του, δεν κατάφερνε πάντα να ξεγελά τον περίγυρό του.

Ενδεικτικά, ένας γείτονας του 27χρονου ανέφερε πως ήταν βαθιά προβληματικό άτομο.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο φορώντας άρβυλα, μπουφάν και με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του!

Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ένας συγγενής του δράστη επισήμανε ότι η συμπεριφορά του μετά τη δολοφονία ήταν κανονική, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Στο μεταξύ, τις υποψίες των Αρχών ότι ο 27χρονος Χανιώτης ενδέχεται να εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις σεξουαλικής φύσης εντείνουν τρεις καταγγελίες γυναικών, οι οποίες δήλωσαν πως όχι πολύ καιρό πριν από τη δολοφονία της Σούζαν είχαν δεχθεί επίθεση από έναν άγνωστο που κυκλοφορεί στην περιοχή με ένα λευκό αυτοκίνητο.

Μάλιστα, μια γυναίκα πολωνικής καταγωγής πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν, όμως δεν κατάφερε μέσα στην ταραχή της να αναγνωρίσει το αυτοκίνητο που τη χτύπησε, κάτι που έκανε όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του οχήματος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Ο θρήνος της οικογένειας της 60χρονης βιολόγου αποτυπώνεται στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του γιου της Μαξ, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η μητέρα μου ήταν μια αξιοθαύμαστη γυναίκα. Κατάφερε να ζήσει μια ζωή με λίγες απογοητεύσεις, εξισορροπώντας την προσωπική της ζωή με την καριέρα της… Η μητέρα μου όμως ήταν κάτι περισσότερο από επιστήμονας. Η αγάπη της για τη μουσική την έκανε να λάμπει…»

Υστερα από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 27χρονου που ομολόγησε τον βιασμό και τη δολοφονία της 60χρονου βιολόγου, δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του.

f6 51

«Δεν έκανε τέτοια πράγματα το παιδί μου» λέει ο ιερέας πατέρας του!

Ανίκανος να πιστέψει ότι ο γιος του διέπραξε τις κτηνωδίες για τις οποίες κατηγορείται είναι ο ιερέας πατέρας του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη, που βίασε και δολοφόνησε με πρωτοφανή βιαιότητα την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ιτον!

Ο άτυχος ιερωμένος, που είδε από τη μια στιγμή στην άλλη να καταστρέφεται η ζωή του και να είναι δακτυλοδεικτούμενος στον τόπο του, δήλωσε σοκαρισμένος πως δεν πιστεύει ότι το παιδί του έβαψε τα χέρια του με αίμα.

«Δεν πιστεύω τίποτα. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η προανάκριση. Δεν έκανε τέτοιο πράγμα το παιδί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο η οικογένεια του νεαρού αγρότη έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα δύο ανήλικα παιδιά του 27χρονου βρίσκονται με τους γονείς της μητέρας τους, οι οποίοι κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους να μην τραυματίσει τις αθώες ψυχούλες τους αυτή η ιστορία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συγγενείς τού καθ’ ομολογίαν δράστη τον έχουν επισκεφθεί στα κρατητήρια, σε μια προσπάθεια να μπουν στο μυαλό του και να καταλάβουν γιατί έκανε ό,τι έκανε.

Ωστόσο, ο 27χρονος είναι κλεισμένος στον εαυτό του και απαντά σχεδόν μονολεκτικά σε όλες τις ερωτήσεις τους.

f5 85

offer

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...