Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Τριάντα μέρες αγωνίας!

❱❱ Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος της 20χρονης στο γιοτ 
❱❱ «Φως» θα ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσειςΣε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του πανέμορφου Instagram model Σίνεντ Μακ Ναμάρα από την Αυστραλία, που βρέθηκε κρεμασμένο στην πρύμνη της θαλαμηγού του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, η οποία ήταν αγκυροβολημένη στην Κεφαλλονιά!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης 20χρονης οφείλεται σε απαγχονισμό. Ωστόσο, ο ίδιος πρόσθεσε πως σαφή εικόνα θα έχει όταν θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων σε περίπου έναν μήνα.

Αυτά αναμένεται να δώσουν απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα εάν ο θάνατος της ξανθιάς καλλονής ήταν καθαρή αυτοκτονία ή βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή ακόμα αν ωθήθηκε σε αυτήν την πράξη ύστερα από ψυχολογική βία! «Από την εξέταση δεν έχουν προκύψει άλλες κακώσεις ούτε κατάγματα, ενώ υπάρχει και το σημάδι από το σχοινί στον λαιμό της. Τώρα, αν ήταν καθαρή αυτοκτονία ή αν την έσπρωξαν σε αυτή την πράξη ψυχολογικά ή υπό την επήρεια ουσιών, δεν το ξέρουμε, αλλά θα περιμένουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις» δήλωσε ο κ. Μπογιόκας.

Στη γενέτειρά της η σορός

Ο ιατροδικαστής έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα της «Daily Mail», σύμφωνα με το οποίο είπε να μη δουν οι συγγενείς της κοπέλας το άψυχο σώμα της. Το παρέλαβαν άτομα από την αυστραλιανή πρεσβεία, καθώς η μητέρα και η αδελφή της, οι οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα, δεν ήταν σε θέση να τη δουν νεκρή. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, ώστε να μεταφερθεί η σορός στη γενέτειρά της, το Πορτ Μακουάρι. Ενας φίλος του κυβερνήτη του σκάφους που βρήκε την άτυχη γυναίκα κρεμασμένη στην πρύμνη μίλησε στο news.com.au για τις απεγνωσμένες προσπάθειες του καπετάνιου να σώσει τη ζωή του μοντέλου.

Οπως είπε, επιστρέφοντας από διασκέδαση στο σκάφος, γύρω στη 1.45΄ τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο skipper είδε τη νεαρή και φώναξε «τι κάνεις εκεί;». Ωστόσο, δεν πήρε απάντηση και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο γιατρός του σκάφους προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή το μοντέλο, όμως ήταν ήδη αργά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...