Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Κάηκαν ζωντανές μέσα σε ταβέρνα

❱❱ Φρικτό θάνατο βρήκαν από έκρηξη φιάλης υγραερίου μέσα σε ταβέρνα η σύζυγος του ιδιοκτήτη και ακόμη δύο εργαζόμενεςΜία 47χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη και ακόμη μία εργαζόμενη, ηλικίας 53 ετών, είναι τα τρία θύματα της έκρηξης που σημειώθηκε από ανάφλεξη μπουκάλας υγραερίου μέσα στην κουζίνα της ταβέρνας Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στην Καλαμάτα.

untitled 1Η έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν από τις 21.00, μέρα γιορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος, πολιούχου της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη προσπάθησε να αλλάξει ανεπιτυχώς μία από τις μπουκάλες υγραερίου που βρίσκονταν στον χώρο της κουζίνας και κοντά στην πόρτα της κεντρικής σάλας.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου φλόγες και πυκνοί καπνοί μετέτρεψαν τον χώρο σε κολαστήριο, με αποτέλεσμα οι τρεις γυναίκες να εγκλωβιστούν, καθώς δεν υπήρχε έξοδος άμεσης διαφυγής, και να καούν ζωντανές.

Οσες προσπάθειες και αν έκανε ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας για να τις σώσει απέβησαν άκαρπες, αφού η μάχη με τον χρόνο και τις φλόγες ήταν άνιση από την αρχή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά προσπάθησε να τις σώσει από το σημείο της κουζίνας. Μόλις αντιλήφθηκε ότι αυτό ήταν αδύνατο, άρχισε με μια βαριοπούλα στα χέρια να σπάει έναν από τους τοίχους του μαγειρείου, δημιουργώντας από εκεί τρύπα εξόδου για τις τρεις γυναίκες.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα που έδωσαν μάχη προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, ώστε να μην επεκταθεί σε διπλανά σπίτια και καταστήματα. Οταν μπήκαν στην κουζίνα, βρήκαν τις τρεις γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας διαπιστώθηκε ότι είχαν υποκύψει λόγω εγκαυμάτων.

Με εγκαύματα

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με εγκαύματα μεταφέρθηκαν και ο ιδιοκτήτης και μια 27χρονη εργαζόμενη της ταβέρνας. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε παρέες που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο κατάστημα και απολάμβαναν το φαγητό τους.

Από τη φωτιά το κατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς σημαντικό ρόλο στην επέκταση του καταστροφικού έργου της και προς τους άλλους χώρους έπαιξε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο κεντρικός εξαερισμός μέσα από τον οποίο πέρασαν οι φλόγες. 

f5 taverna kalamata idiokthtes

Οι τελικές απαντήσεις σχετικά με τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία αναμένεται να δοθούν τις επόμενες ημέρες από την Πυροσβεστική, που ανέλαβε τις έρευνες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...