Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ξεγέλασε τον θάνατο

❱❱ Ο Αντώνης Μαυρόπουλος από παιχνίδι της μοίρας δεν πέταξε με το Boeing 737 Max της Ethiopian Airlines που συνετρίβη και στοίχισε τη ζωή των 157 επιβαινόντωνΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ενα παιχνίδι της μοίρας έσωσε τη ζωή του μοναδικού Ελληνα επιβάτη του μοιραίου Boeing 737 Max της Ethiopian Airlines, καθώς λίγες συμπτώσεις τον κράτησαν έξω από την πτήση που κατέληξε στον όλεθρο έξι λεπτά μετά την απογείωση το πρωί της Κυριακής, παρασύροντας στον θάνατο 157 ανθρώπους!

Την ημέρα της τραγωδίας ο Αντώνης Μαυρόπουλος βρισκόταν στην Αντίς Αμπέμπα και έτρεχε να προλάβει την ανταπόκριση της πτήσης για το Ναϊρόμπι, όπου θα συμμετείχε σε συνέδριο του ΟΗΕ με την ιδιότητα του προέδρου της Παγκόσμιας Ενωσης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Ωστόσο, μία λάθος συνεννόηση, όπως και το γεγονός ότι δεν είχε παραδώσει τη βαλίτσα του στο check-in δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί.

«Τρέχοντας να προλάβω την πτήση ΕΤ 302 Αντίς Αμπέμπα – Ναϊρόμπι, που κατέληξε στο τραγικό δυστύχημα, είχα τα νεύρα μου γιατί δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει να πάω γρήγορα. Την έχασα για δύο λεπτά! Οταν έφτασα, είχε κλείσει η επιβίβαση και έβλεπα τους τελευταίους επιβάτες στη φυσούνα να μπαίνουν μέσα. Φώναζα να με βάλουν κι εμένα, αλλά δεν το επέτρεψαν» περιέγραψε ο Ελληνας επιζών στην αρχή της συγκλονιστικής ανάρτησης που έκανε στο facebook, μόλις λίγες ώρες αφότου κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο και γλίτωσε από την τραγωδία στην Αιθιοπία.

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, την πτήση την έχασα διότι δεν είχα δώσει βαλίτσα (αλλιώς θα με περίμεναν για 10-15 λεπτά ή και παραπάνω, διότι το να βρεθεί μια βαλίτσα φορτωμένη θέλει τουλάχιστον 40 λεπτά). Επίσης, όπως έμαθα αργότερα, την έχασα γιατί βγήκα πρώτος και πολύ γρήγορα από το αεροπλάνο και ο connection ambassador που ήρθε να με παραλάβει δεν με βρήκε».

Οπως έγραψε ο Αντώνης Μαυρόπουλος, όταν ενημερώθηκε ότι το αεροσκάφος αγνοείται, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. «Τότε κατάλαβα ότι πρέπει αμέσως να επικοινωνήσω με τους δικούς μου ανθρώπους και να τους πω ότι δεν ήμουν μέσα και ότι για δύο μικρές τυχαίες συγκυρίες έχασα την πτήση – τη στιγμή που έκανα αυτή τη σκέψη κατέρρευσα, γιατί τότε ακριβώς κατάλαβα πόσο τυχερός στάθηκα» κατέληξε ο κ. Μαυρόπουλος, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του και μία φωτογραφία του εισιτηρίου από τη μοιραία πτήση.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...