Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Στη φόρα!

❱❱ Ποιους κατονομάζει ο προφυλακισμένος δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τι υποστηρίζει για τον Αριστείδη ΦλώροΔριμύ κατηγορώ σε βάρος πολιτικών και δικηγόρων για επιχειρούμενους εκβιασμούς εξαπολύει σε υπόμνημά του ο προφυλακισμένος για την υπόθεση της «μαφίας του Κορυδαλλού» δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό παρασκήνιο με κεντρικό πρόσωπο τον Αριστείδη Φλώρο.

Το υπόμνημα «φωτιά» των 21 σελίδων που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας απευθύνεται στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, του Αρείου Πάγου και στον εφέτη ειδικό ανακριτή Ευτύχιο Νικόπουλο που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση. Ο 64χρονος δικηγόρος υποστηρίζει πως βρίσκεται υπό κράτηση για… 500 ευρώ που φέρεται ότι διέθεσε στον κατηγορούμενο ως αρχηγό της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού Κλοντιάν Λεκοτσάι και κάνει λόγο για πλεκτάνη σε βάρος του με πολιτικές προεκτάσεις! Οπως υποστηρίζει, στοχοποιήθηκε λόγω της εμπλοκής του ως δικηγόρου της ΛΑΓΗΕ Α.Ε. στο σκάνδαλο υπεξαίρεσης της Hellas Power με πρωταγωνιστή τον Αριστείδη Φλώρο.

floros 1

«Μετά την αμετάκλητη παραπομπή του Αριστείδη Φλώρου και του περιβάλλοντός του για τις σοβαρές σε βαθμό κακουργήματος αξιόποινες πράξεις σε βάρος του Δημοσίου ξεκίνησαν οι διαδοχικές προσεγγίσεις και πιέσεις προς το πρόσωπό μου από πολιτικά πρόσωπα και δικηγόρους εντεταλμένους των ως άνω κατηγορουμένων» αναφέρει ο Γιώργος Αντωνόπουλος, εξηγώντας ότι στόχος τους ήταν να μην παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στην πολύκροτη δίκη της Energa.

Στα πρόσωπα που κατονομάζει είναι ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο δικηγόρος, πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτης Μπαλτάκος. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος στρέφεται και κατά συναδέλφων του, τους οποίους κατηγορεί ότι «θέλησαν να πλουτίσουν σε βάρος του και ο ίδιος να παρουσιαστεί όχι ως θύμα αλλά ως θύτης», υποστηρίζοντας ότι, ενώ φοβόταν για τη ζωή του μετά τη δολοφονική επίθεση με κατηγορούμενο ως ηθικό αυτουργό τον Αριστείδη Φλώρο και ενώ είχε αποφασίσει να λύσει τη διαφορά τους, κατόπιν συνάντησής τους στο ψυχιατρείο των φυλακών, συνήγοροί του αξίωναν εν αγνοία του υπέρογκες αμοιβές από τον αντίδικο.

Χθες ο Αριστείδης Φλώρος κατάθεσε αγωγή αποζημίωσης σε βάρος του Αλέξη Κούγια λόγω ηθικής βλάβης, την οποία -όπως υποστηρίζει- υπέστη «από τις δημόσιες δηλώσεις του». Οπως αναφέρει, το ποσό που θα του επιδικαστεί θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...