«Εγκλημα» στην παραλία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Εγκλημα» στην παραλία

❱❱ Το τολμηρό ανδρικό «τζιν» μαγιό Jeado είναι ο στιλιστικός «εφιάλτης» του φετινού καλοκαιριού

O στιλιστικός εφιάλτης του φετινού καλοκαιριού έχει όνομα, λέγεται Jeado και χτυπάει αλύπητα τους άνδρες.

Οπως όλα τα εις... -ιντο μαγιό, έρχεται να κάνει το αγύμναστο ανδρικό σώμα να πάρει βραβείο παρωδίας στις παραλίες με έξτρα συστατικό της καταστροφής την όψη τζιν κωλότσεπης που μοστράρει στο πίσω μέρος του.

Ας ανακτήσουμε όμως την ψυχραιμία μας και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εταιρία ρούχων Shinesty πουλάει τώρα μέσω του e-shop της ένα μαγιό με όψη τζιν για άνδρες που σε επίπεδο κοψίματος ακολουθεί την όχι και τόσο κολακευτική συνταγή του speedo. Το μοντέλο, αν σας ενδιαφέρει να το βρείτε για να το προβάρετε, λέγεται Daytona Dong Sarong “Jeado” Swim Briefs και έχει ήδη γίνει viral στα social media προτού καλά καλά προλάβει να βραχεί στη θάλασσα. Το εξαιρετικά παρτό ανδρικό μαγιό δεν είναι από τζιν ύφασμα (ευτυχώς!) αλλά από ένα μείγμα spandex - πολυεστέρα. Η εταιρία που το πουλάει... στην προνομιακή τιμή των 39,99 δολαρίων το παρουσιάζει με μια δόση χιούμορ που θα πρέπει να έχουν σίγουρα και όσοι το δουν φορεμένο. 

«Είναι σαν να τρως ένα σακουλάκι πατατάκια στην εκκλησία. Ολοι σε κοιτάζουν με αποτροπιασμό, αλλά μέσα τους θα ήθελαν κι αυτοί! Και αν είστε αρκετά ριψοκίνδυνοι, θα συνδυάζατε τα δύο, δηλαδή θα τρώγατε πατατάκια στην εκκλησία, ενώ θα φορούσατε αυτό το μαγιό»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ