Θέλει τον... χρόνο της

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θέλει τον... χρόνο της

❱❱ Ερευνα δείχνει πως η γυναίκα χρειάζεται 13 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα για να φτάσει σε οργασμό

Μπορεί η Μεγκ Ράιαν να χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να προσποιηθεί οργασμό στην ταινία «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», αλλά οι γυναίκες, όταν δεν προσποιούνται, χρειάζονται κατά μέσο όρο 13 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα για να φτάσουν σε οργασμό.

Αυτό προκύπτει από έρευνα κατά την οποία οι 645 εθελόντριες από 21 χώρες είχαν τη μάλλον ξενερωτική υποχρέωση να πατάνε χρονόμετρο όταν διεγείρονταν και να το σταματούν όταν έφταναν σε οργασμό. 

Μία στις έξι δήλωσε ότι δεν έφτασε ποτέ σε οργασμό, ενώ ο χρόνος που χρειάστηκαν οι υπόλοιπες κυμάνθηκε από 5 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα έως 21 λεπτά. Σχεδόν εννέα στις 10 συμμετέχουσες, όλες παντρεμένες ή σε μακροχρόνια στρέιτ σχέση, έκαναν λόγο για πιο μεγάλης διάρκειας σεξουαλική απόλαυση όταν ήταν από πάνω.

Η ηλικία και η διάρκεια

Η μέση ηλικία των εθελοντριών ήταν 30 ετών, αλλά, όπως διευκρινίζουν στη σχετική δημοσίευσή τους στο «The Journal of Sexual Medicine» οι ερευνητές του Kadave Institute of Medical Sciences της Ινδίας, η ηλικία και η διάρκεια που βρίσκονταν με τον ίδιο σύντροφο δεν είχε επίδραση στο πόσο χρειάζονταν για να έχουν οργασμό. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η έρευνα δεν εξετάζει ένα πολύ σημαντικό γεγονός, ότι δηλαδή, σύμφωνα με έρευνα του 2009, ο μέσος χρόνος που χρειάζεται ένας άνδρας για να φτάσει σε οργασμό είναι τα 6 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ