«Παρθένα» ζωή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Παρθένα» ζωή

❱❱ Οι millennials κάνουν λιγότερο sex από όσο έκαναν στην ηλικία τους οι γονείς τους, καθώς προτιμούν το πορνό από τις real επαφές

Οι εικοσάρηδες κάνουν λιγότερο σεξ απ' ό,τι έκαναν οι γονείς τους και αυτό το επιστημονικό συμπέρασμα έχει θορυβήσει, δεδομένου ότι ζούμε σε μία από τις πιο σεξουαλικά απελευθερωμένες περιόδους της ιστορίας του είδους.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «National Post», το φαινόμενο αυτό επεκτείνεται και στους εφήβους. Τι φταίει, λοιπόν, δεδομένου ότι υπάρχει σεξουαλική ελευθερία; Αυτή η τελευταία εκπυρσοκροτεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η πανταχού παρουσία του πορνό μειώνει τα κίνητρα να βγει κανείς εκεί έξω και να αναζητήσει πραγματικό σεξ, το οποίο, σε αντίθεση με την πορνογραφία, μπορεί να είναι απογοητευτικό. 

Επιπλέον, πολλοί millennials δεν φεύγουν πλέον εύκολα από το πατρικό τους. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για τις ΗΠΑ, 15% των ανθρώπων από 25 έως 35 ετών ζουν με τους γονείς τους, ποσοστό διπλάσιο από αυτό που ήταν καταγεγραμμένο την εποχή που οι γονείς τους ήταν εικοσάρηδες. Αυτό, όπως είναι επόμενο, δεν λειτουργεί και πολύ διεγερτικά και δεν δίνει τον χώρο για σεξουαλική έκφραση.

Χαμηλές επιδόσεις

Ενοχες για τις χαμηλές σεξουαλικές επιδόσεις της νέας γενιάς είναι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, και οι εφαρμογές διαδικτυακών γνωριμιών, σύμφωνα με τη «National Post». Επειδή σε αυτά τα σάιτ επικρατεί η δύναμη της εικόνας, οι περισσότεροι millennials δεν νιώθουν τόση αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή τους και ότι υπάρχει χώρος να εκφράσουν μέσω αυτών τα άλλα θελκτικά χαρακτηριστικά τους, όπως το χιούμορ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ