Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Σάλτο μορτάλε από έρωτα στην Κρήτη

❱❱ Ο 27χρονος Παναγιώτης, δεν άντεξε τον πόνο του χωρισμού και πήδηξε από τα Ενετικά Τείχη στο ΗράκλειοΕρωτική απογοήτευση ήταν η αιτία που «έσπρωξε» τον νεαρό Παναγιώτη Ασμάνη να κάνει βουτιά θανάτου από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο.

Μη αντέχοντας τον πόνο του χωρισμού, ο 27χρονος γιος γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία, που λάτρευε την ΑΕΚ, έκανε το σάλτο μορτάλε στο κενό, πέφτοντας από την Πύλη Ιησού, λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια.

Οι γονείς του και ο αδελφός του έτρεξαν μόλις άκουσαν τα ουρλιαχτά και ο σπαραγμός της μάνας, που κατέρρευσε μόλις αντίκρισε νεκρό τον γιο της, πάγωσε τους πάντες.

Λίγο νωρίτερα το 27χρονο παλικάρι είχε βγει για καφέ με τους φίλους του στο κέντρο της πόλης. Ομως κάποια στιγμή τούς είπε πως έπρεπε να φύγει για να πάει σε μια δουλειά της επιχείρησης του πατέρα του.

Ζήτησε συγγνώμη

Πράγματι, πέρασε από το κατάστημα στη λεωφόρο Χρυσοστόμου, είπε στους δικούς του ότι θα επέστρεφε σύντομα και προχώρησε προς τα Τείχη.

Από εκεί έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ζητώντας, μεταξύ άλλων, συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει και εξέφρασε ως τελευταία επιθυμία να παραστούν «σαν μια γροθιά» στην κηδεία του οι φίλοι του από το κλαμπ της Original Ηρακλείου.

Ξαφνικά, περαστικοί και οδηγοί πάγωσαν, παρακολουθώντας τη φρικιαστική πτώση ενός ανθρώπινου σώματος στο οδόστρωμα μπροστά στα μάτια τους.

Μάλιστα, μία οδηγός υπέστη σοκ, καθώς νόμισε πως εκείνη παρέσυρε και σκότωσε τον 27χρονο! Πριν φτάσει ασθενοφόρο στο σημείο, έφτασαν οι γονείς του άτυχου νεαρού, που λύγισαν όταν αντίκρισαν το παιδί τους, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος. 

Λίγα λεπτά αργότερα διάβαζαν τα τελευταία λόγια του Παναγιώτη στο μήνυμά του στο facebook.

Αλλα μονοπάτια

«Δεν βρήκα πάνω από έναν λόγο γι’ αυτό αποφάσισα να την κάνω για άλλα μονοπάτια. ΥΓ.1 Συγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσω. ΥΓ.2 Να αγαπάτε τον εαυτό σας. Χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα, δεν πάτε πουθενά. ΥΓ.3 Αεκάρα οικογένεια original (αυτή που μάθαμε, όχι την τωρινή). ΥΓ.4 Τελευταία μου επιθυμία να δω όλο το κλαμπ του Ηρακλείου στην κηδεία μου σαν μια γροθιά, όπως παλιά, να φωνάζει ένα σύνθημα για την αεκάρα μας. ΥΓ.5 Οποιος μπορεί να στηρίξει την οικογένειά μου. ΥΓ.6 Δεν φταίει μία γυναίκα αλλά το κεφάλι μου (και απλά αυτό ήταν ένας ακόμα λόγος για τη σημερινή μου πράξη. Μην την πειράξετε). ΥΓ.7 Εκεί ψηλά π…να θα τα κάνω. ΥΓ.8 Εννοείται πως θα σας προσέχω και θα σας βλέπω αν μπορώ. ΥΓ.9 Μην με θυμάστε στα τελευταία μου βήματα γιατί έγινα αδύναμος, ξεφτιλίστηκα, πόνεσα, πλήγωσα και πληγώθηκα» έγραφε, επισυνάπτοντας το τραγούδι «Βουτιά» των Wasted Days.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...